Health & Fitness

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Δωρεά υγειονομικού υλικού

Γάντια, μάσκες, ιατρικές στολές και ιατρικό εξοπλισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συναιτεριστική Τράπεζα Ηπείρου
Συναιτεριστική Τράπεζα Ηπείρου

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει νοσοκομεία της Ηπείρου με δωρεά υγειονομικού και ιατρικού εξοπλισμού.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε ότι ξεκινάει μία προσπάθεια στήριξης των νοσοκομείων της Ηπείρου, στην μάχη που δίνουν ενάντια στον κορωνοϊό. Για αυτό τον σκοπό, προχωράει στη δωρεά υγειονομικού και ιατρικού υλικού.

«Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για αδιάλειπτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, ενισχύει τα δημόσια νοσοκομεία της Ηπείρου και τα εφοδιάζει με υγειονομικό υλικό και ιατρικό εξοπλισμό, στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19) και την προστασία της δημόσιας υγείας.

»Συγκεκριμένα, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου συμβάλει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων - Χατζηκώστα, του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και του Γενικού Νοσοκομείου – ΚΥ Φιλιατών, προσφέροντας είδη ατομικής προστασίας όπως γάντια, μάσκες και ιατρικές στολές, αλλά και ιατρικό εξοπλισμό όπως οθόνες παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών των ασθενών». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ