Health & Fitness

Λεχώνα με κορωνοϊό: 11 εργαζόμενοι του «Αλεξάνδρα» σε καραντίνα

Διαγνώστηκε με κορωνοϊό λίγες μέρες αφότου γέννησε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο Αλεξάνδρα
Νοσοκομείο Αλεξάνδρα © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Συναγερμός στο «Αλεξάνδρα», όταν διαγνώστηκε με κορωνοϊό πρόσφυγας που γέννησε προ ημερών στο νοσοκομείο. Σε καραντίνα 11 εργαζόμενοι.

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», αλλά και στο hot spot της Ριτσώνας, όταν πρόσφυγας που μετέβη στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη όπου και γέννησε, διαπιστώθηκε έπειτα από λίγες ημέρες πως είναι θετική στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, αφότου ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμένος τοκετός, οι Αρχές του νοσοκομείου Αλεξάνδρα, ειδοποιήθηκαν από το hot spot ότι ο σύζυγος της γυναίκας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αμέσως, την υπέβαλαν σε τεστ που βγήκε σήμερα θετικό, με αποτέλεσμα να την θέσουν σε απομόνωση μαζί με το μωρό της.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης τέθηκαν σε καραντίνα κι οι 11 εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αλεξάνδρα που ήρθαν σε επαφή μαζί της πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό.

Ωστόσο, στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, έχει σημάνει συναγερμός, επειδή δεν υπήρχε από πριν η ενημέρωση ότι είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, η λεχώβνα ήρθε σε επαφή εκτός από το προσωπικό και με άλλα μωρά και μητέρες. Έτσι, αυτή την ώρα ιχνηλατούνται πάνω από 40 μωρά και γυναίκες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ