- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λεχώνα με κορωνοϊό: 11 εργαζόμενοι του «Αλεξάνδρα» σε καραντίνα
Διαγνώστηκε με κορωνοϊό λίγες μέρες αφότου γέννησε
Συναγερμός στο «Αλεξάνδρα», όταν διαγνώστηκε με κορωνοϊό πρόσφυγας που γέννησε προ ημερών στο νοσοκομείο. Σε καραντίνα 11 εργαζόμενοι.
Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», αλλά και στο hot spot της Ριτσώνας, όταν πρόσφυγας που μετέβη στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη όπου και γέννησε, διαπιστώθηκε έπειτα από λίγες ημέρες πως είναι θετική στον κορωνοϊό.
Συγκεκριμένα, αφότου ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμένος τοκετός, οι Αρχές του νοσοκομείου Αλεξάνδρα, ειδοποιήθηκαν από το hot spot ότι ο σύζυγος της γυναίκας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αμέσως, την υπέβαλαν σε τεστ που βγήκε σήμερα θετικό, με αποτέλεσμα να την θέσουν σε απομόνωση μαζί με το μωρό της.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης τέθηκαν σε καραντίνα κι οι 11 εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αλεξάνδρα που ήρθαν σε επαφή μαζί της πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό.
Ωστόσο, στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, έχει σημάνει συναγερμός, επειδή δεν υπήρχε από πριν η ενημέρωση ότι είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, η λεχώβνα ήρθε σε επαφή εκτός από το προσωπικό και με άλλα μωρά και μητέρες. Έτσι, αυτή την ώρα ιχνηλατούνται πάνω από 40 μωρά και γυναίκες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Nέα έρευνα αποκαλύπτει το «ιδανικό» εύρος ωρών για άνδρες και γυναίκες
Νέες μελέτες τη συνδέουν με χαμηλότερα εισοδήματα, άγχος και αυξημένο κίνδυνο κατάθλιψης
Στην Ελλάδα γεννιούνται κάθε χρόνο περίπου 8-12 παιδιά με SMA, ενώ περίπου 1 στους 40 ανθρώπους είναι φορέας, χωρίς να το γνωρίζει
Από τη Σχολή Ναυαγοσωστικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε
3ο Διεθνές Summer School στην Κέρκυρα
Δεν είναι μόνο η ιδανική διατροφή του βρέφους, είναι ένας φυσικός μηχανισμός προστασίας
Έρευνες έχουν εντοπίσει μικροπλαστικά, ίχνη μετάλλων και υδρογονάνθρακες ορυκτελαίων σε προϊόντα χειλιών
Η έρευνα στη διατροφή εξελίσσεται ταχύτερα από σχεδόν κάθε άλλο κλάδο υγείας
Το 80% των πνιγμών στην Ελλάδα αφορά ηλικιωμένους - Εκστρατεία ενημέρωσης από το Safe Water Sports
Το «δώρο» της ηλιακής ακτινοβολίας δεν έχει μονάχα ευεργετικές επιπτώσεις
Ο εξοπλισμός προορίζεται για τα δύο λιμάνια του νησιού (στο νέο λιμάνι στον Τούρλο αλλά και στο παλιό λιμάνι) όπου διακινούνται ετησίως πάνω από 2,1 εκατομμύρια επιβάτες ακτοπλοΐας και κρουαζιέρας.
Κάντε καθημερινά τις ασκήσεις πυελικού εδάφους, όπου και να βρίσκεστε
Δεν είναι όλοι οι πολύποδες της χοληδόχου κύστης ίδιοι
Οι λανθασμένες εκτιμήσεις και η παραπληροφόρηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.