- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ποιος είναι ο Ψηφιακός Βοηθός που μας απαντά για τον κορωνοϊό
Νέα πλατφόρμα της Περιφέρειας Αττικής
Πληροφορίες για τον COVID-19 και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής μέσα από τον αυτόματο ψηφιακό βοηθό της περιφέρειας
Τον αυτόματο Ψηφιακό Βοηθό, ο οποίος θα δίνει πληροφορίες στους πολίτες για τον κορωνοϊό αλλά και για τις υπηρεσίες και τις δομές της Περιφέρειας Αττικής, ενεργοποίησε η περιφέρεια.
Πώς λειτουργεί ο Ψηφιακός Βοηθός atticabot
Ο Ψηφιακός Βοηθός της Περιφέρειας Αττικής (atticabot) παρέχει με εύκολο και απλό τρόπο πληροφορίες και ενημέρωση για την Περιφέρεια Αττικής και τις Υπηρεσίες της και παράλληλα δίνει χρήσιμες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τον COVID-19.
Οι απαντήσεις δίνονται με αυτοματοποιημένο τρόπο και λειτουργεί προς το παρόν μέσα από το facebook ενώ σύντομα θα μπορεί να λειτουργεί και από το website της Περιφέρειας Αττικής. Για να χρησιμοποιήσετε τον ψηφιακό βοηθό χρειάζεται να έχετε στο κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας το facebook messenger και αρκεί να πατήσετε στο link: https://www.messenger.com/t/atticabot. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποια άλλη εφαρμογή.
Ο χρήστης μπορεί να έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στις σχετικές πληροφορίες επιλέγοντας μεταξύ των μενού, πχ Μέτρα Προστασίας, Φόρμα κοκ. Ο χρήστης μπορεί να γράψει πληκτρολογώντας το δικό του ερώτημα, πχ Νέα, και ο Ψηφιακός Βοηθός με τεχνητή νοημοσύνη θα προσπαθήσει να καταλάβει το ερώτημα και να απαντήσει σχετικά.
Τη στιγμή αυτή ο Ψηφιακός Βοηθός της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία (beta) και όσοι χρήστες αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα, έχουν κάποια παρατήρηση ή πρόταση βελτίωσης, ενθαρρύνονται να τη στείλουν μέσω της φόρμας http://botakis.com/atticabot-feedback.
Οι πληροφορίες που περιέχονται αντλούνται από τον δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Αττικής και ενημερώνονται συνεχώς ανάλογα με τα ερωτήματα που γίνονται. Με τον τρόπο αυτό η γνώση του ψηφιακού βοηθού είναι δυναμική και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες πληροφορίες και δεδομένα.
Για λόγους συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) παρακαλείστε να μη στέλνετε προσωπικά σας στοιχεία και προσωπικά δεδομένα. Ο Ψηφιακός Βοηθός της Περιφέρειας Αττικής λειτουργεί για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τους άλλους τρόπους επικοινωνίας σε περίπτωση επείγουσας κατάστασης.
Ο Ψηφιακός Βοηθός της Περιφέρειας Αττικής υλοποιήθηκε με την τεχνολογική πλατφόρμα για την υλοποίηση και λειτουργία ψηφιακών βοηθών Botakis που είναι σχεδιασμένη από την ελληνική εταιρία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy.
Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Σήμερα ενεργοποιούμε ακόμα μια ψηφιακή υπηρεσία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και επιχειρήσεων, τον Ψηφιακό Βοηθό της Περιφέρειας Αττικής. Ο Ψηφιακός Βοηθός παρέχει με αυτόματο και εύκολο τρόπο πληροφορίες για τον COVID-19 καθώς και για τις Υπηρεσίες και τις δομές της Περιφέρειας. Φέρνουμε την Περιφέρεια στο κινητό των πολιτών και συγκεκριμένα ως μια επαφή στο facebook messenger. Έτσι, χωρίς να απαιτείται κάποια πρόσθετη εφαρμογή κινητού, ο χρήστης αποκτά με το κινητό του πρόσβαση σε ένα πλήθος δεδομένων της Περιφέρειας, ενώ οι πληροφορίες συνεχώς εμπλουτίζονται με δυναμικό τρόπο και ανάλογα με τα ερωτήματα με τη χρήση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σημαντικό να απευθυνθούμε γρήγορα στον γιατρό
Μια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για τους νευροενδοκρινείς όγκους από την εταιρεία IPSEN
Σύμφωνα με το περιοδικό Science
Η πρωτοβουλία της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας με τη Chiesi Hellas διακρίθηκε στην κατηγορία «Κοινωνία»
Ποια είναι τα κύρια ευρήματα της μελέτης
Αναλυτικός οδηγός από το σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»
Μία πρωτοβουλία της Bristol Myers Squibb για την αντιμετώπιση των προκλήσεων
Tι έδειξε μια τελευταία έρευνα
Νέες προσεγγίσεις στην παροχή φροντίδας για τη μείωση των ανισοτήτων στην πρόσβαση
Πώς η συνάντηση δύο γυναικών οδήγησε στην υλοποίηση ενός οράματος, δίνοντας δικαίωμα στην επιλογή στις γυναίκες
Παρότι κάποιοι διστάζουν λόγω φόβων για την προετοιμασία ή την εξέταση, οι νέες μέθοδοι είναι πιο φιλικές προς τον ασθενή
Η ανακάλυψη Έλληνα ερευνητή
Και ποιες είναι πραγματικά απαραίτητες; Ένας πρακτικός οδηγός για το πώς να προσέχουμε την υγεία μας και να μην κάνουμε περιττούς ελέγχους
Αυτή τη στιγμή η δωρεά οργάνων γίνεται μόνο κατόπιν εγκεφαλικού θανάτου
Η εξέταση αναζητά τις λεγόμενες «ζόμπι» κυτταρικές πρωτεΐνες
Οι ειδικοί απαντούν για την υγεία μας
Δυστυχώς γι’ αυτούς που δείχνουν δεν υπάρχει θεραπεία. Ευτυχώς για τον HIV υπάρχει θεραπεία
Μια αυτοάνοση διαταραχή. Εννέα στους δέκα ασθενείς έχουν βιώσει στιγματισμό λόγω της λεύκης
Η συνηθέστερη μορφή καρκίνου των ενδοκρινών αδένων
Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης και, το κυριότερο, πετυχαίνουν όσα υπόσχονται;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.