Health & Fitness

Έκτος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Θετικός στον ιό ο 70χρονος που πέθανε χθες στο νοσοκομείο της Καστοριάς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έξι οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό. 70χρονος θετικός στον ιό κατέληξε στο νοσοκομείο Καστοριάς. Είχε σοβαρά υπόκειμενα νοσήματα.

Έκτος νεκρός από κορωνοϊό στην Ελλάδα. Πρόκειται για άνδρα με σοβαρά υποκείμενα προβλήματα, που καταλήγει και αυτός σε ΜΕΘ έπειτα απο σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας που οδηγούν σε πολυοργανική ανεπάρκεια. 

Η επίσημη ενημέρωση για τον νέο αυτό θάνατο θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα.

Σύμφωνα με το alphafm.gr, ο 70χρονος που πέθανε χθες στο νοσοκομείο της Καστοριάς ήταν θετικός στον ιό. Από τους 6 νεκρούς από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, οι τρεις ήταν συνδέονται με την Καστοριά, σύμφωνα με την ίδια πηγή. 

Υπενθυμίζεται ότι χτες, κατέληξε έπειτα από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας σε νοσοκομείο της Αθήνας, άνδρας, ηλικίας 67 ετών με υποκείμενα νοσήματα. Στις 15 Μαρτίου πέθανε 53χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ μία ημέρα νωρίτερα, κατέληξαν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ένας 90χρονος και στη Ζάκυνθο ένας 67χρονος. Και οι δύο αντιμετώπιζαν χρόνια προβλήματα. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος νεκρός ήταν ο 66χρονος Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, από την Αμαλιάδα, ο οποίος ήταν ένας από τους ταξιδιώτες στους Αγίους Τόπους.