Health & Fitness

INTEA: Ένα «έξυπνο» τσάι για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Σε πέντε διαφορετικούς συνδυασμούς με διαφορετικά οφέλη για τον οργανισμό μας

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
inteaenergyintearelax.jpg
iNTEA Energy & iNTEA Relax

Η INBEVERAGES φέρνει το INTEA (Intelligent Nutrition Tea), το πρώτο «έξυπνο» τσάι που παράγεται στην Ελλάδα από 100% ελληνικά και φυσικά υλικά

Φαντάσου να μπορούσες να πιεις μία κούπα τσάι, που χωρίς καθόλου καφεΐνη ή θερμίδες θα μπορούσε να σε βοηθήσει από το να χαλαρώσεις, μέχρι να μειώσεις ή να διατηρήσεις το βάρος σου, ενώ θα είχε και ωραία γεύση. Αυτό πλέον είναι δυνατό με το INTEA, το πρώτο «έξυπνο» τσάι που παράγεται στην Ελλάδα αποκλειστικά με ελληνικά υλικά από την INBEVERAGES.

mountainolympusteav1.jpg
Mountain Olympus Tea


Γιατί είναι «έξυπνο»; Διότι εκτός της διατροφικής αξίας και της ενυδάτωσης που έχουμε συνηθίσει να μάς προσφέρει το τσάι, το Intelligent Nutrition Tea (όπως είναι το πλήρες όνομά του) έρχεται να ενισχύσει τα συστήματα και τις λειτουργίες του οργανισμού μας. Αυτό το καταφέρνει με τον συνδυασμό του άνθους του φυτού του τσάι του βουνού Ολύμπου, που βρίσκεται σε υψόμετρο άνω των 600 μέτρων, με εκχυλίσματα άλλων ελληνικών βοτάνων.

Συγκεκριμένα, μπορούμε να βρούμε το INTEA σε πέντε διαφορετικούς συνδυασμούς, που κατ’ επέκταση φέρνουν πέντε διαφορετικές θετικές επιδράσεις στον οργανισμό μας. Αν θέλεις να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου, τότε θα πρέπει να επιλέξεις τον συνδυασμό με αστράγαλο (Defence), για να πετύχεις ψυχική και σωματική χαλάρωση, αυτόν με το μελισσόχορτο (Relax), για γενικότερη τόνωση του οργανισμού, αυτόν με την τσουκνίδα (Energy), για να διατηρήσεις ή να μειώσεις το βάρος σου, εκείνο με την κασσία, την κινέζικη δηλαδή κανέλα (Slim), και για να βελτιώσεις την υγεία του δέρματός σου, αυτόν με τη ρεσβερατρόλη (Skin). Σε κάθε περίπτωση, όποια επιλογή και να κάνεις, μετά από δύο με τέσσερις βδομάδες καθημερινής κατανάλωσης, τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται.

intea2.jpg
iNTEA


Θες κι άλλους λόγους για να το επιλέξεις; Τόσο η μορφή του INTEA σε φακελάκια-πυραμίδες, όσο και σε κάψουλες τύπου Nespresso, είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Οι πυραμίδες παράγονται από φυσικό βιοδιασπώμενο υλικό, ενώ τα υπόλοιπα υλικά συσκευασίας είναι ανακυκλώσιμα. Μέσα σε όλα, βέβαια, το «έξυπνο» τσάι είναι εύκολο να το βρεις, είτε το ψάξεις σε ένα από τα περισσότερα 50 καταστήματα όπου διατίθεται, είτε στο e-shop της INBEVERAGES.    

inteasliminteaskin.jpg
iNTEA Slim & iNTEA Skin

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ