Health & Fitness

Αλέξης και Κυριάκος σε καλούν να τρέξεις στο Ηράκλειο (video)

Με ένα ξεκαρδιστικό σποτ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
imimarathonios-kritis-ena.jpg
Αλέξης και Κυριάκος σε καλούν να τρέξεις στο Ηράκλειο

Ο Αλέξης κι ο Κυριάκος σε καλούν να τρέξεις στον Ημιμαραθώνιο Ηρακλείου με ένα ξεκαρδιστικό σποτ

Ο Αλέξης και ο Κυριάκος πρωταγωνιστούν στο νέο χιουμοριστικό σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης. Με απολαυστικές ατάκες και μπηχτές, τα δύο αδέλφια προετοιμάζονται για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Στο τέλος τους σποτ γίνεται αναφορά και για τους φίλους τους, Φώφη, Πάνο και Σταύρο.

Πρωταγωνιστές του σποτ δύο παιδιά 12 ετών, ο Αλέξης και ο Κυριάκος - Ο Κυριάκος και ο Αλέξης. Η μαμά τους ξυπνάει για να πάρουν το πρωινό τους και να πάνε στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης όπου θα τρέξουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Το δωμάτιο του Αλέξη με αφίσες του Τσε Γκεβάρα , του Μαρξ, του Φιντέλ Κάστρο και των αγαπημένων του ομάδων, του Παναθηναικού και της Λίβερπουλ.

Το δωμάτιο του Κυριάκου με αφίσες του Ολυμπιακού, του Άνταμ Σμιθ, τη σημαία της Ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και μια αφίσα της Λίβερπουλ καθώς η ομάδα αυτή είναι το μόνο πράγμα που ενώνει τα δύο αδέρφια. Η μαμά έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρωινό , τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και αρχίζει διάλογος για το τρέξιμο και το σχολείο. 

Θα ακούσετε ατάκες που δεν τις έχετε ακούσει... ποτέ!

Και κάπως έτσι τελειώνει το πρώτο σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης 2019 που ξεκινά από το Αρκαλοχώρι.

Οι διοργανωτές του σποτ πάντως προειδοποιούν: «Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική».

Εσύ ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή στο www.cretehalfmarathon.com για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019.

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ