Health & Fitness

Τι συνέβη και κάθε Τετάρτη η Αθήνα θα τρέχει παρέα;

Running Wednesdays: Το νέο δρομικό κίνημα ξεκινά στην πόλη από τα Cosmos Sport και τη New Balance!

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Running Wednesdays Cosmos Sport x New Balance

Πόσες φορές σκέφτηκες να ξεκινήσεις το τρέξιμο αλλά δεν τα κατάφερες γιατί πίστευες πως δεν έχεις την καθοδήγηση που χρειάζεται ή την παρέα που θα ήθελες; Σπουδές, καθημερινές υποχρεώσεις, δουλειές και «από Σαββατοκύριακο βλέπουμε» μεταθέσεις. #Storyofmylife. Γνωρίζω, αποδεδειγμένα, πως το σουκού δεν αρκεί για να έχω την ευεξία που χρειάζομαι και μάλλον ήμουν λίγο ντροπαλός για να βγω μόνος εκεί έξω και να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο.

Όταν είδα στο timeline μου το hashtag #RunningWednesdays ακολούθησα τα βήματά του και διάβασα τη νέα πρωτοβουλία που εμπνεύστηκαν και ξεκινούν σε λίγες μέρες τα Cosmos Sport και η New Balance. Στόχος; Να παροτρύνουν κάθε ένα από εμάς να τρέχουμε στη μέση της εβδομάδας. Έχοντας όμως δίπλα μας έμπειρους Running Coaches που θα μας καθοδηγούν και θα μας βοηθούν σε οργανωμένες προπονήσεις 5km στην πόλη. Δηλαδή με ενεργητικές διατάσεις αλλά και διατάσεις για χαλάρωμα, γιατί η περίπτωση να πιαστείς ή να τραυματιστείς αν δεν ξέρεις είναι μεγάλη. Κι όλο αυτό διαρκεί έως 70 λεπτά, όσο χρόνο δηλαδή θες να αφιερώσεις χωρίς να πας πίσω το πρόγραμμά σου. Κι επειδή οι ωραίες ιδέες είναι για να τις μοιραζόμαστε, η πρώτη συνάντηση θα συμβεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και η συνέχεια θα είναι συναρπαστική.  

Για 11 συνεχόμενες εβδομάδες ξεκινούν ταυτόχρονα στα καταστήματα Cosmos Sport σε Περιστέρι, Αγία Παρασκευή και Πάτρα, τρία Running Clubs που μας δίνουν την ευκαιρία να ξεκινήσουμε προπονήσεις Running. Άσκηση, γνωριμίες και ενέργεια με φόντο τις αστικές εικόνες.

london_marathon_18_05411.jpg

Στο τέλος της πρώτης προπόνησης μετά από κλήρωση, ένας από εμάς θα κερδίσει ένα ζευγάρι NewBalance Fuelcell Impulse! Και για όσους ολοκληρώσουν 7 στις 11 προπονήσεις η New Balance θα τους επιβραβεύσει με ένα total outfit (τεχνικό κοντομάνικο μπλουζάκι & τεχνικό σορτσάκι). Έχει κι άλλο challenge! Όσοι ολοκληρώσουν ΟΛΑ τα session μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή  και διαμονή για 2 άτομα για τον 6οMαραθώνιο Ναυπλίου στις 3 Μαρτίου 2019!

london_marathon.jpg

#RunningWednesdays – πού και πότε ξεκινούν

Τετάρτη 10.10.18, 19.00

  • Κατάστημα Cosmos Sport Περιστερίου, Εθνικής Αντιστάσεως 57, Αθήνα
  • Κατάστημα Cosmos Sport Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 433, Αθήνα
  • Κατάστημα Cosmos Sport, Αγίου Νικολάου 31, Πάτρα

Πώς μπορείς να λάβεις κι εσύ μέρος στο νέο Running Movement

Κλείσε τη θέση σου εδώ και έχε κατά νου πως κάθε εβδομάδα, το link εγγραφής θα είναι διαθέσιμο για να κλείσεις τη θέση σου, να ζήσεις την εμπειρία και να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις πολλά δώρα από την New Balance.

#Running Wednesdays - Οι επόμενες ημερομηνίες

  • 17.10.18, στις 19:00
  • 24.10.18, στις 19:00
  • 31.10.18, στις 19:00

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page Cosmos Sport, στo Cosmos Sport Blog και το επίσημo profile του Cosmos Sport στο Instagram @cosmossport, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της New Balance, το Facebook Pageκαι το Instagram τηςNew Balance.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ