Health & Fitness

Δώσε Τέλος στο Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου

Το ColonLife είναι η νέα διαδοχική θεραπεία για την αντιμετώπιση παθήσεων του παχέος εντέρου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bigstock-young-woman-suffering-from-abd-172824992.jpg
Advertorial

Το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου (IBS) ή Σπαστική κολίτιδα, αποτελεί μια γαστρεντερολογική  διαταραχή μεγάλου μέρους του πληθυσμού, καθώς τα ποσοστά αγγίζουν  το 12%-20% σύμφωνα με το Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής, πλήττοντας συχνότερα τις γυναίκες.  

20170202-bionat-banner-colon-life-product-banner-d2.jpg

Η καθημερινότητα των ασθενών διαταράσσεται λόγω των ενοχλητικών και επίμονων συμπτωμάτων, ενώ πιθανές αιτίες της αυξημένης ευαισθησίας του εντέρου θεωρούνται η δυσανεξία σε ορισμένες τροφές, κάποια επεισόδια εντερικής λοίμωξης και το στρες. Η διατροφή μας, για μία ακόμη φορά, μπορεί να βελτιώσει την εκδήλωση των συμπτωμάτων. Η επιλογή τροφίμων που είναι χαμηλά σε αλλεργιογόνα και σάκχαρα μπορεί να βοηθήσει. Καλό είναι επίσης, να αποφεύγονται τα επεξεργασμένα τρόφιμα, που επηρεάζουν τον μεταβολισμό. Αντίθετα, πρέπει να προτιμώνται οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, όπως τα λαχανικά και τα φρούτα, που είναι πλούσια σε βιταμίνες που μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό ο ασθενής να παρατηρεί αν τα συμπτώματα επιδεινώνονται μετά την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφίμων ώστε να ελέγχει την κατανάλωσή τους.

Homo Deus: A Brief History of Tomorrow with Yuval Noah Harari

Τι είναι το GSE;

To GSE (grapefruit seed extract = εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ) είναι ένα φυσικό συστατικό, με ισχυρή αντιβιοτική δράση.  Όταν λαμβάνουμε ένα αντιμικροβιακό φάρμακο όπως είναι η αντιβίωση, μπορεί να αντιμετωπίζεται το παθογόνο μικρόβιο αλλά καταστρέφεται και η φυσική χλωρίδα του γαστρεντερικού και ουροποιητικού συστήματος και αυτό αποτελεί κίνδυνο εμφάνισης άλλων παθήσεων όπως μυκητίαση. Έτσι, για να αντιμετωπιστεί ουσιαστικά και αποτελεσματικά το μικροβιακό φορτίο που προκάλεσε το ευερέθιστο έντερο, χρειάζεται μια φυσική λύση που δεν θα πυροδοτήσει ανεπιθύμητες καταστάσεις.

colonlife.jpg

Εργαστήρια, Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο έχουν δείξει με μελέτες και δημοσιεύσεις τους ότι το GSE (grapefruit seeds extract) έχει ένα πολύ μεγάλο εύρος δράσης ώστε να θεωρείται το πιο ισχυρό φυσικό μικροβιοκτόνο: αντιική, αντιβιοτική (gram+ και gram- βακτηρία) και αντιπαρασιτική δράση. Και το σημαντικότερο, η αποτελεσματικότητά του συνδυάζεται με πλήρη έλλειψη τοξικότητας, χωρίς να επηρεάζει καθόλου την εντερική χλωρίδα.

Πώς όμως είμαστε σίγουροι ότι λαμβάνουμε την απαραίτητη ποσότητα ώστε να επιτύχουμε την αντιβιοτική δράση;

Το ColonLife είναι η νέα διαδοχική θεραπεία για την αντιμετώπιση παθήσεων του παχέος εντέρου με τριπλή δράση: αντιφλεγμονώδης, αντιβιοτική, βελτίωση εντερικής μικροχλωρίδας. Ένα καινοτόμο φυσικό προϊόν που περιέχει GSE σε δισκία. Κατέχει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας και έχει αναγνωριστεί από την επιστημονική κοινότητα των γαστρεντερολόγων της Ιταλίας.

bionat.jpg

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ