Health & Fitness

Η υπομονή επιβραβεύεται: 34χρονη έχασε 58 κιλά και έγινε κορμάρα (εικόνες)

Η ίδια αποκαλύπτει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πώς τα κατάφερε

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σταθερή διατροφή και σωματική άσκηση, με έμφαση στα βάρη.

Οι δύο κεντρικοί άξονες πάνω στους οποίους στηρίχτηκε η προσπάθεια της Jessie να αποκτήσει την εξωτερική εμφάνιση που πάντα ονειρευόταν. Και τα κατάφερε. Η 34χρονη Αμερικανίδα έχασε 58 κιλά σε πέντε χρόνια. Πλέον είναι fitness coach και βοηθά άλλες γυναίκες να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουν μια καλύτερη ζωή.

Έχοντας από νεαρή ηλικία τα «παχάκια» της, αποφάσισε πριν από 5 χρόνια να αλλάξει τρόπο ζωής, εντάσσοντας στην καθημερινότητά της τη γυμναστική και μια διατροφή βασισμένη σε προϊόντα ολικής άλεσης. Με τα τρόφιμα ολικής άλεσης έχανε λίπος σε μεγαλύτερο βαθμό, εξασφαλίζοντας παράλληλα για τον οργανισμό της τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με τα οποία μπορούσε να κρατηθεί όρθια στο γυμναστήριο και να βγάλει τις ασκήσεις.

Στο καθημερινό της διαιτολόγιο υπήρχε ένας συνδυασμός καθαρής πρωτεϊνής (κατά βάση κοτόπουλο) και «καλών» λιπαρών (ψάρια, αβοκάντο, καρύδια, αμύγδαλα), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κατανάλωση φρούτων, λαχανικών και δημητριακών ολικής άλεσης. Στις επιλογές της εβδομάδας υπήρχαν πάντα τα όσπρια (τουλάχιστον μία φορά).

Το ζητούμενο, όπως εξηγεί μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ήταν η υπομονή, καθώς ο στόχος ήταν μακροπρόθεσμος.

«Είμαι ένα απλό κορίτσι που δεν το έβαλε κάτω» έγραψε σε ένα από τα μηνύματά της στο Instagram.

Το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε και τις μεγαλύτερες προσδοκίες της.