Health & Fitness

Δώρο 5 συμμετοχές για το Lighting Up Athens powred by nrg

Ο συναρπαστικός νυχτερινός αγώνας δρόμου με φακούς κεφαλής

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354912-735722.jpg

Την Κυριακή 28 Μαΐου επιστρέφει στην Αθήνα ο πιο συναρπαστικός νυχτερινός αγώνας δρόμου, με χιλιάδες δρομείς να ετοιμάζονται να φωτίσουν, τρέχοντας, την πόλη, φορώντας φακούς κεφαλής. Πρόκειται για το Lighting Up Athens powred by nrg, με την ATHENS VOICE να κάνει δώρο στους αναγνώστες της πέντε (5) συμμετοχές. Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση, στείλτε ένα απλό email με το ονοματεπώνυμό σας στο info@athensvoice.gr με θέμα «LIGHTING UP ATHENS», μέχρι τις 25 Μαΐου.

Λίγα λόγια για τον αγώνα

Η εκκίνηση του Lighting Up Athens powred by nrg θα δοθεί στο Καλλιμάρμαρο στις 9 η ώρα το βράδυ και η απόσταση που θα διανυθεί θα είναι 5 χλμ. Θα υπάρχει υδροδότηση και ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ενώ οι φακοί κεφαλής θα δίνονται στους δρομείς την ημέρα του αγώνα, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, από τις 15.00 έως τις 20.00. Κάθε συμμετέχοντας θα πάρει ένα αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, ένα φακό κεφαλής και αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε €10 (υπάρχουν και εκπτωτικά πακέτα). Διοργανωτής του Lighting Up Athens powered by nrg είναι η εταιρεία All About Running, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης lightingupathens.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ