Health & Fitness

Κυτταρίτιδα και επίμονο τοπικό πάχος

Για σύσφιξη και χάσιμο πόντων στο σώμα, η μέθοδος Accent αποτελεί την πιο κατάλληλη θεραπεία

sofia-neta.jpg
Σοφία Νέτα
ΤΕΥΧΟΣ 609
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
348426-723112.jpg

Το μηχάνημα Accent χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει ως αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και δραστικά: απαλότερο δέρμα, πιο λεπτή και σμιλευμένη σιλουέτα λέει  ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, (www.agaitanis.gr).

Η θεραπεία αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, ενώ παράλληλα προσφέρει σύσφιξη στα άκρα. 

Η εφαρμογή Accent αποτελεί μία πλήρη θεραπεία για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, παρόλα αυτά, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, μπορεί να γίνει συνδυαστικά με τη μέθοδο Endermologie που κάνει λεμφικό μασάζ. Πρόκειται για μία μέθοδο όπου με τη βοήθεια ειδικών κυλίνδρων πραγματοποιείται λεμφικό μασάζ στις περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. 

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική θεραπεία εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων) με την εφαρμογή της οποίας μπορείτε να απαλλαγείτε από το επίμονο τοπικό πάχος ανώδυνα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια. Το σύστημα Coolsculpting είναι το αυθεντικό που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της κρυολιπόλυσης.

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης στοχεύει στη μείωση του τοπικού πάχους, αφήνοντας το δέρμα και τους γύρω ιστούς ανεπηρέαστους. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε περιοχές που εμφανίζεται συσσωρευμένο τοπικό πάχος. Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης απαιτεί συνήθως μία συνεδρία και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά έως και 2 ώρες περίπου. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ