Wine & Spirits

World of Beer: Το πρώτο Φεστιβάλ Μπίρας συμβαίνει τώρα

Από 10 έως 12 Μαΐου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

World of Beer: Το πρώτο Φεστιβάλ Μπίρας από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών

Σου αρέσει η μπίρα; Αν ναι, έχουμε τέλεια νέα: στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μόλις ξεκίνησε το πρώτο και μεγαλύτερο αθηναϊκό φεστιβάλ μπίρας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τις επόμενες μέρες θα ανακαλύψεις δεκάδες, φανταστικές μπίρες από όλο τον κόσμο και θα μάθεις τα πάντα για το αγαπημένο σου ποτό στο (όνομα και πράγμα) World of Beer.

Το World of Beer είναι το πρώτο Φεστιβάλ Μπίρας που διοργανώνεται από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών και μετατρέπει την Τεχνόπολη σε μια τεράστια γιορτή μπίρας. Στις 10, 11 και 12 Μαΐου και από τις 12.00 έως τις 23.00 ετοιμάσου να γνωρίσεις γνωστές αλλά και σπάνιες ετικέτες μπίρας από όλο τον κόσμο από premium brands, ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες που ξέρουν πραγματικά τι πάει να πει καλή μπίρα. Και όχι μόνο… Εκτός από τις δεκάδες craft μπίρες, θα υπάρχουν ακόμη συναυλίες, μουσικά δρώμενα, stand up acts, γευστικές δοκιμές και σεμινάρια μπίρας, παιχνίδια για όλους και φυσικά street food, το αγαπημένο συνοδευτικό της μπίρας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ πατώντας εδώ.

Το περίπτερο της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών θα είναι το πρώτο που θα συναντήσετε με την είσοδό σας στο φεστιβάλ (περίπτερο #1). Μία ειδική μάρκα της Ένωσης θα δίνεται σε κάθε επισκέπτη, ώστε να την εξαργυρώσει σε ένα από τα περίπτερα-μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, απολαμβάνοντας μία δωρεάν γευστική δοκιμή σε μπίρα της επιλογής του.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέροντα σεμινάρια για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για την μπίρα, όπως «Η μπίρα στην Ελλάδα σήμερα» την Παρασκευή 10/5 (μία συζήτηση με εκπροσώπους από τις Ζυθοποιίες – Μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών), «Ζυθοποίηση & Είδη Μπίρας» (Σάββατο 11/5), και «Ιδανικό σερβίρισμα μπίρας: Lager – Pilsner» (Κυριακή 12/5).

Το εισιτήριο για την είσοδο στο φεστιβάλ κοστίζει €5 και περιλαμβάνει συλλεκτική τσάντα με αναμνηστικά του φεστιβάλ, συλλεκτικό ποτήρι του World of Beer, 1 μάρκα για δωρεάν γευστική δοκιμή της limited edition μπίρας του φεστιβάλ και 1 μάρκα για γευστική δοκιμή στα περίπτερα των μελών της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών. Καθόλου άσχημα! Οπότε το μόνο που μένει να πούμε είναι … καλές μπίρες!

www.worldofbeerfestival.gr, Fb: WORLD of Beer, Instagram: @worldofbeer.greece