- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Οι γεύσεις του τόπου μας
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύουν με προϊόντα τοπικών παραγωγών
Στην ελληνική γη φυτρώνουν μικρά θαύματα και οι τοπικοί παραγωγοί μας τα αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο. Μέλι, βότανα, ζυμαρικά, τσίπουρο, μαρμελάδες, χαλβάς, κρασιά, λάδι…και τι δεν έχουμε! Πόσα από αυτά γνωρίζουμε όμως;
Την Παρασκευή 22 Μαΐου (10:30-20:00) και το Σάββατο 23 Μαΐου (10:30-18:30), είκοσι τοπικοί παραγωγοί σας περιμένουν για να γνωρίσετε από κοντά αυτούς και τα προϊόντα τους, στην εκδήλωση «Γεύσεις του τόπου μας», που θα γίνει στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.
Παρέα θα είναι και οι διάσημοι σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και Χριστόφορος Πέσκιας που θα δημιουργήσουν παραδοσιακά πιάτα με τα προϊόντα των παραγωγών. Extra tip: αν είστε τυχεροί, μπορεί και να μαγειρέψετε μαζί τους!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, το Σάββατο 23 Μαΐου θα διατεθεί για την υποστήριξη δημοτικών βρεφικών και παιδικών σταθμών της Αθήνας και των Μεσογείων με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
20-22 Σεπτεμβρίου και 27-29 Σεπτεμβρίου τρώμε burgers στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι
Εστιατόρια, μοντέρνες ταβέρνες και wine bars για τη σεζόν που ξεκινάει ορεξάτη
Που δεν είναι πλατεία, αλλά ένα στέκι-κολιέ με πέντε μόνο στέκια που δεν αδειάζουν καμιά ώρα της ημέρας
Μάλλον τη θέση της γιαγιάς στην κουζίνα πήρε φέτος ο νεαρός εγγονός
Από την τέλεια μπουγάτσα μέχρι πεντανόστιμα εστιατόρια
Γλυκά και αλμυρά, αλλά και φοβερές μπαγκέτες, ολόφρεσκα και τέλεια όλα τους
Tο μαγαζί σε καλεί να το κάνεις το νέο σου στέκι
Καφές, γλυκά και cocktails σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης
H απόλυτη street food dessert εμπειρία!
Εδώ η διαδικασία της μπουγάτσας είναι υψηλή τέχνη που πάει από γενιά σε γενιά
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το Choureal έχει κερδίσει πάνω από 25 βραβεία γεύσης…
Πανσέληνος στον λόφο του Λυκαβηττού;
Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!
Αποκαλύπτοντας τα διατροφικά καλά - και κακά - των δυο ειδών ρυζιού
Στις διακοπές θυμόμαστε όλα τα ωραία και νόστιμα του τόπου μας
Το Δάκρυ της Ινδίας είναι φοβερά νόστιμο
Οι μικρές διακοπές έχουν τη χάρη τους και ο χειμώνας αργεί
Για να μην χαθείς στη μετάφραση της πιο γοητευτικής περαντζάδας στην πόλη!
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.