Sweet Athens: Τα αθηναϊκά ζαχαροπλαστεία έχουν ανεβάσει επίπεδο

Overoll: Η νέα εποχή της αγαπημένης croissanterie με δύο νέα brunch spot σε Γλυφάδα και Κολωνάκι

Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Overoll, που όλοι αγαπήσαμε για τα χειροποίητα κρουασάν του, ανοίγει δύο νέα Overoll the Brunch Spot, στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, και μας συστήνει μια ολοκαίνουργια εμπειρία. Μια εμπειρία που σε καλεί να χαλαρώσεις, να πάρεις μια ανάσα μέσα στη μέρα και να απολαύσεις το brunch χωρίς βιασύνη.

Οι χώροι είναι φωτεινοί, καθαροί και ζεστοί, φτιαγμένοι για να σε κρατήσουν λίγο παραπάνω. Από αυτούς τους χώρους που μπαίνεις για «έναν καφέ» και τελικά κάθεσαι, γιατί κάτι στον «ρυθμό» τους σε ηρεμεί.

Το μενού ξεκινά από εκεί που το Overoll ξέρει καλύτερα: το κρουασάν. Φρεσκοψημένο, χειροποίητο, με εκείνες τις τραγανές, αέρινες στρώσεις που έχουν γίνει πια σήμα κατατεθέν. Πάνω σε αυτή τη βάση έρχονται τα brunch πιάτα, τα sandwiches, οι αλμυρές και γλυκές επιλογές που φτιάχνονται με απλότητα αλλά και πραγματική φροντίδα. Από το chicken caesar sandwich, με τραγανές βάσεις croissant, μέχρι το basque cheesecake, που εξαφανίζεται πριν το καταλάβεις, όλα έχουν μια αίσθηση «σπιτικής πολυτέλειας».

Και επειδή το Overoll αγαπά όλες τις εποχές του χρόνου, αναμένουμε με ανυπομονησία τα φετινά Χριστούγεννα για να απολαύσουμε τα τρία εποχικά highlights: croissant κάστανο, the christmas croissant και ένα panettone που μυρίζει πραγματικά γιορτές.

Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα, διατηρώντας πάντα την αυθεντικότητα που το έκανε αγαπημένο.

Γλυφάδα: Δημ. Γούναρη 132
Κολωνάκι: Σκουφά 29