Η σοκολάτα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό γλύκισμα. Είναι μια εμπειρία, ένα τελετουργικό που αναδύει συναισθήματα, νοσταλγία και ακαταμάχητη απόλαυση.
Η σοκολάτα, με τη μοναδική της γεύση και την ακαταμάχητη γλυκύτητα, μετατρέπει κάθε συνταγή σε μια εμπειρία απόλαυσης. Από τα πιο απλά γλυκά μέχρι τις πιο δημιουργικές δημιουργίες, κάθε κομμάτι της φέρνει μαζί του στιγμές χαράς και αναμνήσεις, κάνοντάς μας να γιορτάζουμε τη ζωή με κάθε μπουκιά. Πιάστε το μίξερ, «φορέστε» το πιο ευτυχισμένο χαμόγελό σας και ετοιμαστείτε για γλυκές δημιουργίες με πρωταγωνίστρια τη σοκολάτα και καθοδηγητή τον Στέλιο Παρλιάρο!
Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις!
Υπήρχαν εποχές που μέσα στο λουμπεναριό και την αλητεία η ελληνική τηλεόραση έγραφε ιστορία
Γίνονται σε λίγα λεπτά με τα ωραία λαχανικά του καλοκαιριού
Η ζωή, το έργο και οι ιδέες του φιλοσόφου μέσα από συνεντεύξεις και παρεμβάσεις του στην ATHENS VOICE
Ένας οδηγός για την καλύτερη εμπειρία στα Σύβοτα
Το Poseidon Ocean View στην Καλαμάτα και το Vrahos Cuisine & Wine στην Παλαιοχώρα Αβίας θα σε εκπλήξουν με τη γαστρονομική τους άποψη