Έπρεπε: Στη Σαλαμίνα για πεντανόστιμο φαγητό και μουσικές βραδιές
Όλα εδώ είναι χειροποίητα και προσεγμένα στη λεπτομέρεια.
Στο Έπρεπε, στο Μπλε Λιμανάκι της Σαλαμίνας, για κρέας και ψάρι μπροστά στη θάλασσα.
Μόλις 15 λεπτά απ’ το λιμάνι της Σαλαμίνας, στο Μπλε Λιμανάκι βρίσκεται το μοναδικό Έπρεπε, ένα στέκι δίπλα στη θάλασσα γνωστό για τα πεντανόστιμα πιάτα του, τη φιλόξενη ατμόσφαιρα και τις μουσικές βραδιές του – καθόλου τυχαίες οι πολύ καλές κριτικές που έχει στις διαδικτυακές πλατφόρμες. Τώρα το καλοκαίρι θα το βρεις καθημερινά ανοιχτό, από το πρωί για καφεδάκι στον πεζόδρομο ή στις ξαπλώστρες του στην αμμουδερή παραλία ακριβώς μπροστά. Από το μεσημέρι και μετά θα στρωθείς στα τραπεζάκια του για να απολαύσεις υπέροχες προτάσεις τόσο σε κρέας όσο και σε ψάρι που ετοιμάζονται στην κουζίνα από καλούδια της αγοράς του νησιού.
Όλα εδώ είναι χειροποίητα και προσεγμένα στη λεπτομέρεια.
Μη χάσεις τις περίφημες βραδιές με λαϊκά και ρεμπέτικα που διοργανώνονται στον πεζόδρομο κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
Μπλε λιμάνι
Κοίμησης Θεοτόκου 16 Παραλία Σαλαμίνα, 2104685494
Fb: Έπρεπε
insta: EPREPEMPLELIMANAKI
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.