Θεματα

Around the table: δοκιμάζοντας τα πιο viral πιάτα της πόλης σε προνομιακές τιμές

Το αγαπημένο γαστρονομικό event της πόλης επιστρέφει 27 Μαΐου με 16 Ιουνίου 2024

Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Around the table by Mastercard: 40 hot εστιατόρια της πόλης δημιουργούν 40 ειδικά σχεδιασμένα menus με τοπικά υλικά, τα οποία προσφέρονται σε προνομιακές τιμές έως €40/άτομο.

Στην παρέα μου έχουμε ένα αγαπημένο παιχνίδι. Κάθε τόσο επισκεπτόμαστε και από ένα διαφορετικό εστιατόριο της Αθήνας, παραγγέλνουμε όσα περισσότερα πιάτα μπορούμε και μετά βαθμολογούμε κάθε πιάτο σαν σωστοί κριτές! Γελάμε πολύ, τρώμε ακόμη περισσότερο, στο τέλος φυσικά ξεχνάμε τον ρόλο του κριτή και καταλήγουμε να τσουγκρίζουμε ποτήρια γεμάτα κρασί.

Εννοείται πως το παιχνίδι αυτό κορυφώνεται τις μέρες του Around the table, του αγαπημένου γαστρονομικόυ event των απανταχού foodies, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Mastercard. Τι συμβαίνει τότε; 40 hot εστιατόρια της Αθήνας δημιουργούν 40 ειδικά σχεδιασμένα menus με τοπικά υλικά και έμπνευση από την ελληνική κουζίνα σε προνομιακές τιμές έως €40/άτομο, αποκλειστικά για κατόχους καρτών  Mastercard®. Είτε είσαι ένας πραγματικός λάτρης του καλού φαγητού, είτε απλώς σου αρέσει να βρίσκεσαι στο ίδιο τραπέζι παρέα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, το Around the table είναι κάτι που απλά… δεν το χάνεις!

Around the table, το αγαπημένο γαστρονομικό event των foodies

Φέτος το Around the table θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Μαΐου έως τις 16 Ιουνίου 2024 και η δική μου τουλάχιστον παρέα δεν κρατιέται! Ειδικά όταν είδαμε τα εστιατόρια που συμμετέχουν αυτή τη χρονιά. Αναφέρω ενδεικτικά κάποια από αυτά (μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλη τη λίστα των συνεργαζόμενων εστιατορίων πατώντας εδώ), ίσα-ίσα για να σας ανοίξω την όρεξη: PharaohTsiftisGastrokoutoukiΒασίλαιναςΝτύλανAtenoCook&DeliCookoovayaAoritisKritiThimises, Artisanal. Όλα τα εστιατόρια της λίστας είναι διαλεγμένα ένα κι ένα! Πρόκειται για εστιατόρια που έγιναν talk of the town με το που άνοιξαν, με διάσημους σεφ και εξαιρετικά πιάτα, εστιατόρια καινούργια αλλά και με ιστορία πολλών χρόνων, ενώ όλα τους ξεχωρίζουν γιατί έχουν στο επίκεντρο την ελληνική γαστρονομία.

Πώς κάνεις κράτηση στο Around the table;

Είναι πάρα πολύ απλό. Απλώς μπαίνεις στο www.aroundthetable.gr και κάνεις κράτηση στα εστιατόρια που επιθυμείς. Έπειτα παίρνεις τηλέφωνο τους φίλους σου και τους το ανακοινώνεις. Αυτό ήταν όλο! Επιπλέον, ειδικά για τους κατόχους καρτών Mastercard, το Around the table έχει ετοιμάσει μια σειρά από ανεκτίμητες γαστρονομικές εμπειρίες, όπως food & cocktail pairing, masterclasses, και μυστικά της ελληνικής γαστρονομίας από διάσημους σεφ!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό πατώντας εδώ.

Οι κρατήσεις στο www.aroundthetable.gr έχουν ήδη ανοίξει, οπότε προτείνω απόψε να κάνετε συμβούλιο με όλη την παρέα για να αποφασίσετε σε πόσα εστιατόρια θα πάτε. Καλή μας όρεξη!