14 προτάσεις για να μη σου λείψει τίποτα αυτό το Πάσχα

Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Γιατί πώς αλλιώς θα μυρίσει Πάσχα!

Η πιο γλυκιά γωνιά στου Ζωγράφου από το 1982

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Γιατί πώς αλλιώς θα μυρίσει Πάσχα!
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Γιατί πώς αλλιώς θα μυρίσει Πάσχα!
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Γιατί πώς αλλιώς θα μυρίσει Πάσχα!
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Γιατί πώς αλλιώς θα μυρίσει Πάσχα!
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης

Στο Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης θα βρεις τα πιο λαχταριστά πασχαλινά γλυκά

Είναι το άρωμα από το εντελώς παραδοσιακό και εντελώς χειροποίητο τσουρέκι που δίνει το μυρωδάτο στίγμα για την εορταστική περίοδο του Πάσχα κάθε φόρα. Και το τσουρέκι αυτό το πλεξιδωτό και αφράτο είναι ακριβώς ο τομέας που ειδικεύεται το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο Καγγέλης στου Ζωγράφου. Με ή χωρίς σοκολάτα από το 1982 μέχρι σήμερα είναι αυτό που εμείς οι λάτρεις θα σπεύσουμε να προμηθευτούμε χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού πρώτα χαζέψουμε μπροστά στη θεματική πασχαλινή βιτρίνα.

Μαζί θα πάρουμε και μερικές ντουζίνες κουλουράκια βανίλιας που θα τρώμε-πίνουμε με τον καφέ 15 μέρες πριν και 15 μέρες μετά το Πάσχα. Γιατί είναι πεντανόστιμα και βουτυρένια, φτιαγμένα και αυτά με αγνά υλικά, όπως αυτά που έφτιαχνε η γιαγιά και περιμέναμε πώς και πώς να βγουν από τον φούρνο!

Οπωσδήποτε όμως θα προμηθευτούμε από εκεί και το καθιερωμένο σοκολατένιο αυγό – ένα για το βαφτιστήρι και σίγουρα ένα και για εμάς. Γιατί και αυτό είναι φτιαγμένο από την αρχή με δική τους σοκολάτα γάλακτος ή υγείας, ενώ υπάρχει και η εκδοχή με ζαχαρόπαστα που είναι best seller για εσένα που μπορεί να αναζητάς κάτι εναλλακτικό.

Αν τηρείς ευλαβικά και την περίοδο της νηστείας, θέλω να γνωρίζεις ότι από τον Καγγέλη θα απολαύσεις πεντανόστιμα νηστίσιμα παραδοσιακά γλυκά ταψιού μεταξύ πολλών άλλων. Από τα κλασικά γλυκά αλλά αξεπέραστα, γιατί σε όλα δείχνουν αγάπη, είναι και οι πάστες, όπως το ποντικάκι που ξυπνάει τις μνήμες των παιδικών μας χρόνων, αλλά και το γαλακτομπούρεκο με την τέλεια κρέμα και το τραγανιστό φύλλο. Οι σοκολατένιες δημιουργίες είναι επίσης αξεπέραστες και θέλω να δοκιμάσεις τη σοκολατίνα και σίγουρα τα τρουφάκια. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις στα κεράσματά σου στο γραφείο ή στο σπίτι, θα βρεις ακόμα και εξαιρετικά μακαρόν με κρέμα, αλλά και ασυναγώνιστα red velvet cookies.

Για δώρο, για σένα ή για τους αγαπημένους σου, είναι ο προορισμός που σου προτείνουμε να επισκεφθείς για να προμηθευτείς γλυκές δημιουργίες που θα τους κάνουν όλους να χαμογελούν γλυκά. Αναζήτησε το ζαχαροπλαστείο και στις γνωστές εφαρμογές delivery.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου