Θεματα

Thermomix® TM6: Το μαγείρεμα στο σπίτι ανεβαίνει επίπεδο

Μια επαναστατική συσκευή κουζίνας που συνδυάζει πολλαπλές λειτουργίες

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Thermomix® TM6

Ανακάλυψε τη μαγεία του Thermomix® και του Cookidoo®

Περιζήτητες είναι πλέον οι λύσεις μαγειρικής στο σπίτι καθώς αποτελούν την απάντηση στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Ζητούμενο για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό είναι η παρασκευή γευμάτων υψηλής γαστρονομικής αξίας με ευκολία και ταχύτητα. Και σε αυτό το σημείο είναι που μπαίνει στο παιχνίδι το Thermomix®.

Το Thermomix® αποτελεί μια επαναστατική συσκευή κουζίνας που συνδυάζει πολλαπλές λειτουργίες, όπως μίξη, τεμαχισμό, ζύμωμα, μαγείρεμα και άλλα, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για τις καθημερινές ανάγκες στην κουζίνα.

Η ενσωματωμένη στο Thermomix® TM6 εφαρμογή Cookidoo®, είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που παρέχει περισσότερες από 90.000 καθοδηγούμενες συνταγές από όλο τον κόσμο, τις οποίες μπορεί κανείς να ακολουθήσει βήμα βήμα.

Thermomix® TM6

Το Cookidoo®, πέραν του να έχει καταστεί η μεγαλύτερη γαστρονομική βιβλιοθήκη παγκοσμίως προσφέρει πολλές δυνατότητες, μεταξύ των οποίων ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός γευμάτων, η λίστα αγορών και η προσαρμογή των μερίδων στις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού. Και όλα αυτά τα βλέπει κανείς στο laptop του, στο κινητό του και απευθείας στην ενσωματωμένη οθόνη του Thermomix® TM6.

Ο Όμιλος Vorwerk, η εταιρεία πίσω από το Thermomix®, επεκτείνει δυναμικά τη δραστηριότητά του στην ελληνική αγορά διαβλέποντας σε αυτήν ισχυρή δυναμική λόγω της γαστρονομικής της παράδοσης, της οικονομικής της σταθερότητας και της αυξανόμενης ζήτησης της αγοράς για λύσεις μαγειρικής στο σπίτι. Πρόκειται για μια καινοτόμο εταιρεία πωλήσεων, που βασίζεται στις πελατειακές σχέσεις και προωθεί τα προϊόντα της, τα οποία χαρακτηρίζονται από τεχνολογία αιχμής, μέσω των άμεσων πωλήσεων. Η ενίσχυση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά παρέχει την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους Έλληνες να γνωρίσουν από κοντά το οικοσύστημα Thermomix® και τα πλεονεκτήματά του είτε ως επαγγελματική ευκαιρία είτε ως έναν προηγμένο βοηθό μαγειρικής στο σπίτι, ο οποίος απλοποιεί διαδικασίες και καθιστά τα gourmet γεύματα εύκολα προσβάσιμα σε όλους.

Thermomix® TM6

Η κοινότητα των παθιασμένων chef και συμβούλων μοιράζεται πλήθος συνταγών και tips μέσα από το Cookidoo® και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 
ενδυναμώνοντας την κοινότητα και διατηρώντας την συνεχώς ενήμερη.

Δοκιμάστε το Thermomix® και θα διαπιστώσετε ότι είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Όποιος το χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά… δεν μπορεί να επιστρέψει σε άλλους τρόπους παρασκευής γευμάτων. Γιατί είναι εύχρηστο, γρήγορο, απολαυστικό και προσβάσιμο σε όλους.

Αναβαθμίζει την εμπειρία μαγειρικής στο σπίτι είτε αφορά έμπειρους στη μαγειρική είτε εκείνους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κουζίνα και  
αναζητούν απλές και ακριβείς λύσεις μαγειρικής. Και το καλύτερο; Μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε. Aπλώς κλείστε μια δοκιμαστική επίδειξη με έναν έμπειρο σύμβουλο Thermomix® στην ιστοσελίδα της εταιρείας: thermomix.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ