Θεματα

TGI FRIDAYS™: Φύγαμε για πειρατικό ταξίδι!

Αυτές τις απόκριες τα αγαπημένα στέκια της πόλης σηκώνουν την πειρατική σημαία και ανοίγουν πανιά για νέες περιπέτειες

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 905
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
TGI FRIDAYS™

TGI FRIDAYS™: Από τις 27 Φεβρουαρίου και για ένα μήνα ανακάλυψε ολοκαίνουργιες γευστικές προτάσεις, εμπνευσμένα cocktails και θεματικά πάρτι εμπνευσμένα από τους πειρατές

Έχεις σκεφτεί τι ωραία που θα ήταν η ζωή αν ήμασταν πειρατές; Για σκέψου το! Μια ζωή γεμάτη περιπέτειες και… ρούμι. Πολύ ρούμι! Άλλωστε οι απόκριες είναι σχεδόν εδώ, και αυτό σημαίνει ότι για λίγο έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε κάποιοι άλλοι. Ακόμη και πειρατές. Και σε αυτή την περίπτωση, ξέρουμε ποιο θα γίνει το άντρο σου…

Τα TGI FRIDAYS™, τα αγαπημένα στέκια της πόλης είχαν την ιδέα για αυτές τις απόκριες να σηκώσουν την πειρατική σημαία και να ανοίξουν πανιά για νέες περιπέτειες. Έτσι, από τις 27 Φεβρουαρίου και για έναν ολόκληρο μήνα μας περιμένουν με ολοκαίνουργιες γευστικές προτάσεις, εμπνευσμένα cocktails και ανάλογα θεματικά πάρτι. Με άλλα λόγια… καλώς ήρθες στον κόσμο των πειρατών!

TGI FRIDAYS™

Η πειρατική περιπέτεια ξεκινάει καταρχάς με κρυμμένους γευστικούς θησαυρούς! Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν το ολοκαίνουργιο Treasure of the Seas Shrimps, δηλαδή τραγανές τηγανιτές γαρίδες πανέ με τροπική mango sauce και pineapple pico de gallo, αλλά και τα λαχταριστά Pork Belly Burnt Ends, τις σιγομαγειρεμένες μπουκιές χοιρινής πανσέτας που καραμελώνονται με Smokey BBQ sauce, γαρνίρονται με Frizzled Onions και σερβίρονται με ψητό καλαμπόκι σχάρας και σπιτικό πουρέ πατάτας με Cheddar.

Και επειδή όλες οι καλές πειρατικές ιστορίες ξεκινούν και τελειώνουν με ρούμι, τα TGI FRIDAYS™ έχουν ετοιμάσει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία νέα συγκλονιστικά rum based cocktails! Από το μυστηριώδες Fool’s Gold (Havana Club Añejo Reserva, Havana Club Añejo 3 Años, Orange Curacao, Orgeat syrup, simple syrup, χυμός lime, passion fruit και Bitters) μέχρι το Captain Sparrow’s Colada (Havana Club Añejo Especial, Malibu, ανανά,  γάλα καρύδας και σιρόπι βανίλιας) και το twisted classic Pirate’s Rum Fashioned (Havana Club Añejo 7 Años, simple syrup και Chocolate Bitters), κανένα cocktail δεν πρόκειται να αφήσει ασυγκίνητη την πειρατική καρδιά σου! Τι περιμένεις; Έλα με το crew σου και ετοιμάσου να ζήσεις το πιο γευστικό pirate story της ζωής σου!

TGI FRIDAYS™

Ινφο
Pirate Stories: Σε όλα τα καταστήματα TGI FRIDAYS™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 27 Φεβρουαρίου
www.fridays.gr, Fb: @tgifridaysgr, Instagram: @tgifridaysgr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ