Θεματα

Negroni Week, ένας τέλειος τρόπος για να μπει το φθινόπωρο

Από τις 18 έως τις 24 Σεπτεμβρίου πίνουμε τέλεια Negroni στα bars της πόλης

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Negroni Week

Το 11ο Negroni Week επιστρέφει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις 18 έως τις 24 Σεπτεμβρίου

Οι πρώτες εβδομάδες του Σεπτέμβρη ποτέ δεν είναι εύκολες. Γιατί το σώμα είναι εδώ, αλλά το μυαλό έχει μείνει στο νησί. Στις βουτιές, στις ταβέρνες και στα νυχτοπερπατήματα της Χώρας. Κι έτσι ξεχνάει κάτι βασικό: ότι η Αθήνα έχει τη δική της σαγήνη και κάποιες υπέροχες εκπλήξεις. Το Negroni Week είναι μία από αυτές και ταυτόχρονα είναι το καλύτερο καλωσόρισμα που θα μπορούσε να μας επιφυλάσσει το φθινόπωρο.  

Το 11ο Negroni Week διοργανώνεται από το φλογερό Campari (που είναι άλλωστε και το βασικό συστατικό αυτού του εμβληματικού cocktail) και το Imbibe Magazine και για μία ολόκληρη εβδομάδα μας καλεί να ξεχυθούμε έξω, στα αγαπημένα στέκια της πόλης. Από τις 18 έως τις 24 Σεπτεμβρίου τα πιο hot bars της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν στο Negroni Week σερβίροντάς μας τα πιο αξέχαστα Negroni της ζωής μας!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κεντρικό μήνυμα του φετινού Negroni Week είναι το Toast to a timeless bond”. Με αυτή τη φράση το Campari μας προσκαλεί να κάνουμε μία πρόποση υψώνοντας το Negroni μας στους δικούς μας διαχρονικούς δεσμούς. 

Negroni Week

Το Negroni είναι το πιο πετυχημένο cocktail στον κόσμο – αρκεί να σκεφτούμε ότι δημιουργήθηκε το 1919 και οι άνθρωποι εξακολουθούν ακόμη να το παραγγέλνουν. Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του είναι, προφανώς, και το Campari, το φλογερό ιταλικό aperitif που δίνει στο Negroni αυτή την τόσο χαρακτηριστική του γεύση.  Στο 11ο Negroni Week θα έχουμε την ευκαιρία να το γευτούμε στην κλασική του συνταγή, αλλά και σε διάφορες παραλλαγές που θα δημιουργήσουν για εμάς οι καλύτεροι bartenders της χώρας. Μιλάμε για ιδιαίτερα serves, για guest shifts από κορυφαίους έλληνες bartenders που θα μοιραστούν τις δικές τους μυστικές συνταγές Negroni, αλλά και για Campari Negroni masterclasses στα οποία θα μπορεί κανείς να μάθει όλα τα μυστικά ενός πραγματικά τέλειου Negroni.

Negroni Week

Η έναρξη του 11ου Negroni Week θα γίνει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο Line Athens και στη συνέχεια θα εξαπλωθεί στα πιο γνωστά στέκια τόσο της Αθήνας, όσο και της Θεσσαλονίκης (μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα bars που συμμετέχουν πατώντας εδώ). Αναζήτησε τα ειδικά σχεδιασμένα Campari Masterclasses και κλείσε θέση στην επίσημη ιστοσελίδα του Negroni Week για να γνωρίσεις από κοντά τη μαγεία του Red Passion.

Επιπλέον, αποκλειστικά για την εβδομάδα διεξαγωγής του φετινού Negroni Week κάνοντας κράτηση του #RedTable, θα έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις μία μοναδική εμπειρία κατανάλωσης Negroni σε επιλεγμένα bars. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πραγματοποιώντας μία κράτηση του #RedTable μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Negroni Week, εξασφαλίζεις τη συμμετοχή σου σε ένα exclusive τραπέζι με μοναδικές εκδοχές Negroni, αποκλειστικά σχεδιασμένες για το 11ο Negroni Week από κορυφαίους έλληνες bartenders.

Negroni Week

Στην υγειά μας λοιπόν και σε όλα όσα αγαπάμε.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.camparipassion.gr/negroniweek

www.campari.com, Fb: Campari, Instagram: @camparigreece

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ