Θεματα

Kouchico: Το συριανό στέκι όσων ξέρουν τι θα πει καλοπέραση

Εδώ θα βρεις signature cocktails και όλες τις κλασικές συνταγές, κάποιες με twist, όλες πάντως στην καλύτερη εκδοχή τους.

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 880
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kouchico: Το συριανό στέκι όσων ξέρουν τι θα πει καλοπέραση

Kouchico: Το καλύτερο cocktail στη Σύρο, στο σοκάκι πίσω από την πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης

Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο νησί που γυρίζουμε με την πρώτη καλοκαιρινή ευκαιρία. Σε αυτό το νησί σίγουρα έχουμε ξεχωρίσει και το αγαπημένο μας μπαράκι που αγαπάμε να περνάμε τις νύχτες μας. Στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, εδώ και 10 χρόνια, αυτό είναι το Kouchico, το στέκι όσων ξέρουν τι θα πει καλοπέραση. Για το καλύτερο -και βραβευμένο- cocktail στη Σύρο, αναζήτησε το μικρό μαγαζί στο σοκάκι πίσω από την πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης.

Kouchico

Ξεκινάμε με τα not to miss, που είναι τα signature cocktails του μαγαζιού, μια λίστα επιμελημένη από το Γιώργο Νικολουδάκη. Δοκίμασε το Pirates Cove με βάση το ρούμι, παπάγια και passion fruit και χειροποίητο σιρόπι με μπαχαρικά Falernum - είναι ελκυστικό όσο… η παρανομία. Αν ψάχνεις ελληνικά αποστάγματα, τότε πάρε το The Ram Pants με τσάτνεϊ αχλαδιού, κόλιανδρο και βάση ρακόμελο, τσίπουρο και ρούμι - εκρηκτικό. Αν πάλι ο ουρανίσκος σου αναζητά γλυκές γεύσεις, τότε το Dog Days are Over είναι το ποτό σου: βότκα, κρέμα καϊμάκι, κόκκινα φρούτα και καβουρδισμένα αμύγδαλα. Φυσικά, στο Kouchico θα βρεις και όλες τις κλασικές συνταγές cocktail, κάποιες με twist, όλες πάντως στην καλύτερη εκδοχή τους.

Kouchico

Στα ράφια του μπαρ φιγουράρουν μπουκάλια κάθε ποτού, κάνοντας την κάβα τους την πιο ενημερωμένη στο νησί. Οι άνθρωποι του μαγαζιού έχουν βάλει στοίχημα να ομορφαίνουν τα καλοκαιρινά μας βράδια, για αυτό και η ποιότητα είναι αυστηρή προτεραιότητά τους. Τα περισσότερα υλικά είναι bar (home) made (βλ. καϊμάκι, τσάτνεϊ αχλαδιού, σιρόπι Falernum κ.ά.). Πολύ ποτό, πολύ vibe και πολύς χορός με μουσικές από Afro Beats & Jazz μέχρι Nu Disco, House και Techno, από τον Resident Dj, Leo Son. Ραντεβού στο νησί!

Kouchico

Εμμανουήλ Ροΐδου και Γεωρ. Σουρή, Ερμούπολη, 2281300880
Facebook: Kouchico, Instagram: kouchico

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ