Θεματα

Η ιρλανδέζικη O’ Canto Pub γιορτάζει τη St. Patrick Day

Με δύο μοναδικά live και πολλές εκπλήξεις

Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η O’ Canto Pub στον Άλιμο είναι το καλύτερο μέρος για να γιορτάσεις τη St. Patrick Day

Στη γειτονιά του Αλίμου, υπάρχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι λάτρεις της μπίρας. Είναι ένα όμορφο νεοκλασικό, περιτριγυρισμένο από δεκάδες φυτά και μία όμορφη αυλή. Εδώ, ακριβώς στεγάζεται η O’ Canto Pub, η αυθεντική ιρλανδέζικη μπιραρία που τα τελευταία 8 χρόνια γεμίζει τα ποτήρια μας ως πάνω με δροσερή μπίρα. Την πραγματικά μεγάλη ποικιλία σε μπίρες (θα βρεις όλες τις κατηγορίες μπίρας συν 20 βαρελίσιες) μπορείς μάλιστα να τη συνοδεύσεις με λαχταριστά πιάτα, όπως πληθωρικά burgers και ποικιλίες κρεατικών και να περάσεις μία αξέχαστα νόστιμη βραδιά.

Ως γνήσιο ιρλανδέζικο στέκι η O’ Canto Pub δεν θα μπορούσε να μην γιορτάζει τη St. Patrick Day, τη μεγαλύτερη ιρλανδέζικη γιορτή. Η μέρα του Αγίου Πατρικίου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου, αλλά η O’ Canto Pub μας βάζει σε εορταστικό κλίμα ήδη από την παραμονή. Την Πέμπτη 16 Μαρτίου, λοιπόν, στις 21.30 ακριβώς θα συμβεί ένα υπέροχο live με τους Grey River & The Smokey Mountain, ενώ την Παρασκευή 17 Μαρτίου (πάλι στις 21.30) ανήμερα του Αγίου Πατρικίου, ακολουθεί ακόμα ένα live με τους Noriana, το γνωστό ιρλανδέζικο κουαρτέτο που θα σε ξεσηκώσει!

Τα ωραία, όμως, δεν σταματούν εδώ… Ο εορτασμός του Αγίου Πατρικίου στην O’ Canto Pub θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή. Το Σάββατο το φιλόξενο στέκι θα υποδεχτεί την ιρλανδέζικη μπίρα Guinness, η οποία θα μοιράσει δώρα-έκπληξη σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ την Κυριακή από τα ηχεία θα παίζει ιρλανδέζικη μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Αν σκέφτεσαι, λοιπόν, να γιορτάσεις και εσύ τη St. Patrick’s Day, τότε η O’ Canto Pub είναι το ιδανικό σημείο για να το κάνεις. Και όταν βρεθείς εδώ μην ξεχάσεις να παραγγείλεις το special St. Patrick’s Day πιάτο, ένα υπέροχα ζουμερό κότσι που μαρινάρεται σε ιρλανδέζικη μπίρα προς τιμήν του Αγίου Πατρικίου. Αμήν.

Αριστοτέλους 31, Άλιμος, 210 9831712, Fb: O’ Canto Pub, Instagram: @o_canto_pub