Θεματα

Η πιο νόστιμη νηστεία συμβαίνει τώρα στα Bread Factory

Λαγάνα όλη τη Σαρακοστή, νηστίσιμα αρτοσκευάσματα και το σπιτικό φαγητό που λατρεύουμε να τρώμε

3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bread Factory

Η φετινή Σαρακοστή στα Bread Factory είναι πιο νόστιμη από ποτέ

Βελούδινη ταραμοσαλάτα και τραγανά καλαμαράκια, πεντανόστιμα όσπρια, λαδερά και αξεπέραστος χαλβάς… Έχουμε βάσιμες υποψίες ότι η Σαρακοστή είναι η πιο νόστιμη νηστεία του κόσμου! Αν φέτος το πήρες απόφαση να νηστέψεις τις 40 μέρες που διαρκεί η Σαρακοστή, τότε αυτό το άρθρο αφιερώνεται σε εσένα. Αλλά και σε εσένα που παρότι δεν νηστεύεις, συμφωνείς ότι η Σαρακοστή είναι γεμάτη με ακαταμάχητους μεζέδες… Και στις δύο περιπτώσεις, προτείνουμε να περάσεις μία βόλτα από το πιο κοντινό σου Bread Factory.

Bread Factory

Στην αρχή, τα Bread Factory έγιναν γνωστά για το υπέροχο ψωμί τους, που μάλιστα μπορείς να το προμηθευτείς οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου. Στη συνέχεια, όμως, ανακαλύψαμε και τα υπόλοιπα, νόστιμα μυστικά του. Βλέπεις, στην πραγματικότητα τα Bread Factory είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένας φούρνος, αφού εδώ, πέρα από ψωμί, μπορείς επιπλέον να βρεις φανταστικά γλυκά και καφέ, σαλάτες, τρομερό παγωτό, σφολιάτες, προϊόντα delicatessen, και κυρίως σπιτικά μαγειρεμένο φαγητό!

Bread Factory

Η ποικιλία είναι πραγματικά τεράστια και η ποιότητα αδιαπραγμάτευτη. Ειδικά, όμως, για τη φετινή Σαρακοστή τα Bread Factory ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Κι αν νομίζεις ότι υπερβάλλουμε, τότε διάβασε αυτό: πώς θα σου φαινόταν να έτρωγες υπέροχη, τραγανή, φρεσκοψημμένη λαγάνα όχι μόνο για μία μέρα, αλλά για όλη την περίοδο της Σαρακοστής; Κι όμως, ναι! Τα Bread Factory ψήνουν λαγάνες (παραδοσιακή, με καλαμπόκι, ολικής ή με ελιά και με λιαστή ντομάτα) κάθε μέρα για όλη την περίοδο της νηστείας!

Bread Factory

Εκτός από τις θρυλικές λαγάνες, όμως, τα νηστίσιμα αρτοσκευάσματα και τις σφολιάτες (όπως φοκάτσια με ελιά και ντομάτα, πεϊνιρλί με ψητά λαχανικά, μανιταρόπιτα και πατατόπιτα), στα Bread Factory θα βρεις, όπως πάντα, και αυτό το κάτι παραπάνω… Έτσι, στα ράφια του Bakali Deli, θα ανακαλύψεις μία μεγάλη ποικιλία σε όσπρια και ζυμαρικά, συσκευασμένες ελιές, αλλά και διαλεχτό χαλβά σε κάθε δυνατή εκδοχή: με βανίλια, με σοκολάτα, ολικής, με αμύγδαλα και κουβερτούρα σοκολάτας (τέλειος!), με στέβια, αλλά και παραδοσιακό χαλβά Φαρσάλων ή σιμιγδαλένιο.

Bread Factory

Προσωπικά, όμως, ακόμη κι εγώ που δεν νηστεύω έχω εντυπωσιαστεί με τη νοστιμιά, αλλά και την ποικιλία των μαγειρευτών φαγητών. Θα ανακαλύψεις από γεμιστά κι αρακά λαδερό, μέχρι αγκινάρες αλά πολίτα, γίγαντες, μυδοπίλαφο, τηγανιτά καλαμαράκια, γαρίδες ψητές με λαχανικά κι άλλα νηστίσιμα πιάτα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας που λατρεύουμε να τρώμε. Και κάπως έτσι, η Σαρακοστή μόλις έγινε ακόμη πιο νόστιμη…

Καταστήματα Bread Factory

  • Ιλίσια, Μιχαλακοπούλου 80, 210 7712161
  • Συγγρού Φιξ, Λ. Συγγρού 100, 210 9230595
  • Χoλαργός, Λ. Μεσογείων 275, 210 6748538
  • Περιστέρι, Εθν. Μακαρίου 2, 210 5763975
  • Πειραιάς, Ακτή Μιαούλη 27, 210 4225318
  • Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 62, 210 6179237
  • Μοσχάτο, Πειραιώς 40, 210 4835437
  • Ασπρόπυργος, 17 ο χλμ. Αθηνών-Κορίνθου, 210 5571313
  • Λάρισα, Καρδίτσης 108 & Εχεκρατίδα, 2410 670025

www.breadfactory.gr, Facebook: @breadfactorygr, Instagram: @breadfactorygr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ