Θεματα

Marley: Το all day bar restaurant όπου δίνει ραντεβού το Μαρούσι

Εκεί που η ποιότητα και η άνεση συναντιούνται

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Marley, all day bar restaurant

Marley: Το all day bar restaurant στο Μαρούσι με μοναδικό brunch, εξαιρετικό φαγητό και signature cocktails

Γήινα χρώματα, χαλαρωτικός φωτισμός, προσεγμένο design και δεκάδες καταπράσινα φυτά συνθέτουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του Marley. Αυτό το all day bar restaurant στο Μαρούσι είναι ένα από τα πιο γνωστά στέκια των βορείων προαστίων, ξακουστό για την απροσποίητη φιλοξενία του. Τα φιλικά χαμόγελα, το άριστο service και η ζεστή ατμόσφαιρα, όμως, δεν είναι οι μοναδικοί λόγοι για να βρεθείς εδώ.

Marley, all day bar restaurant

Ό,τι ώρα και αν επισκεφθείς το Marley, θα το δεις γεμάτο από παρέες όλων των ηλικιών που δίνουν ραντεβού εδώ για να συζητήσουν, να μοιραστούν κάτι νόστιμο και να απολαύσουν τον πραγματικό εξαιρετικό καφέ (σ.σ. η ποικιλία καφέ με την οποία δουλεύει το Marley είναι κορυφαία), ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που το προτιμούν για να δουλέψουν με το laptop τους. Τα σαββατοκύριακα συνήθως ο χώρος γεμίζει με γέλια παιδιών που καταφθάνουν με τις οικογένειές τους και κάποια απογεύματα της εβδομάδας το Marley μεταμορφώνεται σε ιδανικό χώρο για τη διοργάνωση κάθε είδους events, μικρών ή μεγάλων, εταιρικών ή ιδιωτικών. Αλλώστε, έχουν πλέον πολυετή εμπειρία σε αυτό και γνωρίζουν πως να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των επισκεπτών τους με τον καλύτερο τρόπο. 

Marley, all day bar restaurant

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… Στο Marley θα έρθεις για εξαιρετικό breakfast και brunch, ήδη από τις 8:30 το πρωί, άλλα και για να δοκιμάσεις μοναδικό lunch και dinner τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας. Προτείνουμε να αρχίσεις την εξερεύνηση του μενού από τα λαχταριστά bao buns (το new entry του καταλόγου), και το ζουμερό burger από 100% μοσχαρίσιο κιμά black angus. Πέρα από αυτά, το πρωί υπάρχουν πολλές επιλογές σε φουρνιστές λιχουδιές, super bowls, sandwich, pancakes, tortillas και ολόφρεσκα αυγά.

Marley, all day bar restaurant

Αν έφτασες στο Marley για μεσημεριανό ή βραδινό, τότε είναι η ώρα να δοκιμάσεις δροσερές σαλάτες, πεντανόστιμα ορεκτικά, πίτσες, pasta και ριζότο στα καλύτερά τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο τα κρέατα όσο και τα ψάρια ψήνονταιι σε αυθεντικό φούρνο josper (γεγονός που εξασφαλίζει το τέλειο ψήσιμο), ενώ όλα τα πιάτα φτιάχνονται καθημερινά εδώ από την αρχή με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Φυσικά, από τον κατάλογο δεν λείπουν τα απολαυστικά γλυκά, ενώ μπορείς να συνοδεύσεις το γεύμα σου με ένα signature κοκτέιλ ή με κάποιο ποτήρι κρασί από την προσεγμένη wine list. Επιπλέον, αν ακολουθείς μία vegan διατροφή στο Marley θα βρεις πολλές απολαυστικές επιλογές. Τα vegan spaghetti, το τραγανό falafel, τα αφράτα bao buns με vegan λουκάνικο ή η vegan ψαροκροκέτα είναι μόνο μερικές από αυτές.

Marley, all day bar restaurant
Marley, all day bar restaurant

Για όλους αυτούς τους λόγους, το Marley έχει εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα στέκια του Αμαρουσίου. Αν μένεις στα Βόρεια Προάστια ίσως είναι και δικό σου. Αν όχι, αξίζει να έρθεις ως εδώ μόνο και μόνο για να το συναντήσεις.

Αγίου Κωνσταντίνου 59, Μαρούσι, 2106147229
Δευτέρα- Κυριακή 8:30 π.μ. - 01:00 π.μ. 

https://themarley.gr/
Instagram: 
marley_allday
Facebook: Marley All Day Bar Restaurant

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ