Εσύ τι θα κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου;

The Athenian Callirhoe Hotel: Ρομαντικό μενού για δύο με θέα την Ακρόπολη

Η ημέρα των ερωτευμένων αποτελεί την καλύτερη αφορμή για τη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Athenian Callirhoe
The Athenian Callirhoe
The Athenian Callirhoe
The Athenian Callirhoe

Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο στο ξενοδοχείο The Athenian Callirhoe

Το ξενοδοχείο The Athenian Callirhoe, στο κέντρο της Αθήνας, σας προσκαλεί να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων. Η πληθωρική και vintage ατμόσφαιρά του είναι ιδανική γι’ αυτούς που θέλουν να κάνουν μία ονειρική έξοδο για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο. Η ρομαντική ατμόσφαιρα στις 14/2 θα ενισχυθεί περαιτέρω με την παρουσία του Μάνου Σαριδάκη στο πιάνο.

Επειδή όμως ο έρωτας περνάει από το στομάχι… ο Executive Chef Σπύρος Μάλλιος και η ομάδα του ετοίμασαν ένα ιδιαίτερο μενού όπου φιγουράρουν τα μύδια, οι γαρίδες, οι ξηροί καρποί και η σοκολάτα.

Η ημέρα των ερωτευμένων αποτελεί την καλύτερη αφορμή για τη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων και το The Athenian Callirhoe έχει αποδείξει πως ξέρει να γιορτάζει. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, τα λουλούδια, η ιδιαίτερη διακόσμηση και υπέροχες γεύσεις σε συνδυασμό με το πλήρες μενού θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας.

Το πλήρες menu της βραδιάς μπορείτε να το δείτε στο site του The Athenian Callirhoe, καθώς επίσης και στα social media του ξενοδοχείου.

Υ.Γ. Η μαγευτική βραδιά προτείνεται να συνδυαστεί με διαμονή σε ένα από τα deluxe δωμάτια και να συνοδευτεί με room breakfast, ώστε να γίνει η εμπειρία σας ακόμα πιο αξέχαστη. Γιορτάστε την ημέρα του έρωτα με τον πιο elegant τρόπο!

www.tac.gr