Bread Factory
Θεματα

Ο έρωτας περνά από τα Bread Factory

Μεγάλη ποικιλία σε γλυκά για τον Άγιο Βαλεντίνο και νέο κατάστημα στα Ιλίσια
114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Bread Factory ετοιμάζονται για τον Άγιο Βαλεντίνο με δεκάδες γλυκά σε σχήμα καρδιάς

Είχα ακούσει ξανά και ξανά για τα Bread Factory. Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι μου έχουν μιλήσει κατά καιρούς με ενθουσιασμό για την αλυσίδα αυτή που τελικά είναι πολλά περισσότερα από ένας φούρνος. Ένας συνάδελφος ορκίζεται ότι στα Bread Factory βρίσκει ό,τι πιο νόστιμο για το μεσημεριανό του  γεύμα. Μία φίλη μου εκμυστηρεύτηκε ότι στα Bread Factory βρήκε γλυκά καλύτερα και από τα δικά της, ενώ μία άλλη ότι κάνει πάντα μία στάση εδώ πριν τη δουλειά για καφέ και λαχταριστό πρωινό. Ναι, είχα ακούσει πολλά, αλλά ποτέ πριν δεν έτυχε να τα επισκεφθώ. Μέχρι που ένα κατάστημα Bread Factory άνοιξε στη γειτονιά μου.

Το καινούριο κατάστημα Bread Factory στα Ιλίσια δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε στον αριθμό 80 της Μιχαλακοπούλου, μόλις 5’ από το σπίτι μου. Έτσι, βρέθηκα εδώ ένα πρωί από περιέργεια περισσότερο. Ήθελα να μάθω τον λόγο που όλοι μου οι φίλοι έχουν ενθουσιαστεί με αυτή την αλυσίδα. Για αρχή, να πω ότι το κατάστημα των Ιλισίων είναι υπέροχο. Φοβερός σχεδιασμός, ντιζαϊνάτες λεπτομέρειες και τόσες πολλές νόστιμες γωνιές, που περισσότερο έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα food hall παρά σε έναν φούρνο. Εκτός από δεκάδες είδη ψωμιού και είδη αρτοποιείου, υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο salad bar, ένα παράρτημα με μαγειρευτό φαγητό, ένα άλλο με παγωτά, ακόμη και μια γωνιά με deli προϊόντα. Αλλά εγώ σταμάτησα  μπροστά στις βιτρίνες που κάνουν την καρδιά μου να χτυπά λίγο πιο δυνατά: τις βιτρίνες με τα γλυκά!

Bread Factory

Για τον Άγιο Βαλεντίνο τα Bread Factory έχουν ετοιμάσει τούρτες σε διάφορες γεύσεις και σχήμα καρδιάς

Bread Factory

Για τον Άγιο Βαλεντίνο τα Bread Factory έχουν ετοιμάσει τούρτες σε διάφορες γεύσεις και σχήμα καρδιάς

Το ζαχαροπλαστείο των Bread Factory, λοιπόν, είναι ένα υπερθέαμα κάθε εποχή του χρόνου, αλλά ειδικά αυτή την περίοδο που έρχεται και ο Άγιος Βαλεντίνος, γίνεται ακόμη πιο… ερωτεύσιμο! Στις γυάλινες προθήκες θα βρεις ό,τι πιο γλυκό και σοκολατένιο για να χαρίσεις στο ταίρι σου: μπισκότα, σοκολάτες, macarons σε διάφορες γεύσεις, αλλά και πολλές τούρτες που μου έκαναν εντύπωση μεγάλη. Θα βρεις τούρτα Red Velvet, Σοκολατίνα, τούρτα φράουλα, τούρτα bueno ή cookies, όλες σε σχήμα καρδιάς. Εγώ, μην μπορώντας να αποφασίσω ποια γεύση απ’ όλες προτιμώ, επέλεξα τις πάστες Love bites, δηλαδή μικρά παστάκια-καρδούλες σε ατομικό μέγεθος που κυκλοφορούν σε όλες τις παραπάνω γεύσεις – και είναι όλες τους φανταστικές!

Αν, λοιπόν, φέτος ψάχνεις το τέλειο γλυκό για το άλλο σου μισό, πέρνα μία βόλτα από τα Bread Factory. Θα βρεις όλες τις εκπλήξεις που ονειρεύεσαι, αλλά και κάτι νόστιμο για κάθε στιγμή της ημέρας.

www.breadfactory.gr, Fb: @breadfactorygr, Instagram: @breadfactorygr

Δειτε περισσοτερα