Bread Factory
Smart Life

Στα Bread Factory θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για ένα νόστιμο καλοκαίρι στην πόλη

Μεταξύ άλλων αρτοσκευάσματα, μαγειρεμένο σπιτικό φαγάκι και εκ-πλη-κτι-κό παγωτό!
114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Bread Factory κάνουν τις καλοκαιρινές μας μέρες ακόμη πιο νόστιμες

Ήταν το τέλειο καλοκαιρινό βράδυ... Με την κοριτσοπαρέα είχαμε δει μια συναυλία στην Πλατεία Νερού, είχαμε πάει για φαγητό, κι αργότερα για ποτό. Κάπου κοντά στο ξημέρωμα πήραμε (με βαριά καρδιά) τον δρόμο της επιστροφής. Μέσα στο ένα ταξί που ανηφόριζε τρέχοντας τη Συγγρού, κάποια πέταξε την ιδέα: «Να είχαμε τώρα ένα παγωτό!». Όλες με μία φωνή είπαμε ένα τόσο δυνατό «ΝΑΙ», που ο ταξιτζής τρόμαξε. Όμως… πού θα βρίσκαμε παγωτατζίδικο μέσα στο χάραμα; Λίγο πριν καταφύγουμε στα παγωτά περιπτέρου (καμία δεν τρελαινόταν στην ιδέα), πρόβαλλε ξαφνικά μπροστά μας η φωτισμένη επιγραφή “Bread Factory”.

«Σταμάτα, σταμάτα!», φώναξε η Ε., ο ταξιτζής φρέναρε και οι υπόλοιπες κοιτάζαμε απορημένες την Ε. να πετάγεται έξω κάνοντάς μας σήμα να την ακολουθήσουμε. «Μα έχουν τα Bread Factory παγωτό;» ρώτησα γεμάτη περιέργεια. «Το καλύτερο που έχεις φάει ποτέ!» απάντησε η Ε. και μας οδήγησε μπροστά σε μια βιτρίνα με φρέσκο gelato. Ακριβώς αυτό που ψάχναμε! Η δροσερή μπάλα φιστίκι μου φάνηκε η καλύτερη που έχω φάει έως τώρα. Πόσο τυχερές ήμασταν που τα Bread Factory ήταν ανοιχτά; «Μα, είμαστε πάντα ανοιχτά», είπε η χαμογελαστή υπάλληλος στο ταμείο. «24ώρες το 24ωρο και 365 μέρες τον χρόνο!». Κοίτα να δεις…

Bread Factory

Την επόμενη μέρα θυμόμουν ακόμα εκείνο το, εξ ουρανού σταλμένο, βελούδινο παγωτό. Το λαχταρούσα τόσο πολύ που μετά το γραφείο, επέστρεψα στη Συγγρού για μια μπάλα (εντάξει δύο…) και περισσότερες πληροφορίες. Έμαθα ότι τα Bread Factory έχουν το L’angolo Di Gelato, ένα μοναδικό gelato που φτιάχνεται με την ιταλική αυθεντική συνταγή και ολόφρεσκο γάλα που ωριμάζει για 24-36 ώρες και μάλιστα έχει 30% λιγότερη ζάχαρη από το συνηθισμένο παγωτό!

Bread Factory - Ανακάλυψε το Gelato μας

Το υπέροχο αυτό gelato, όμως, δεν είναι η μοναδική λιχουδιά που θα βρεις… Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σε αρτοσκευάσματα, λαχταριστά (και πελώρια!) σάντουιτς, ένα πλούσιο Salad Bar εξοπλισμένο με ό,τι σαλάτα βάζει ή δεν βάζει ο νους σου, δροσερά smoothies και φρέσκο, καλομαγειρεμένο φαγητό. Πρόσεξα μέχρι και μία deli γωνιά, γεμάτη με delicatessen προϊόντα από μικρούς παραγωγούς! Οπότε μαζί με το παγωτό της απογευματινής λιγούρας, πήρα και το βραδινό μου: μελιτζάνες ραγού, πασπαλισμένες με φετούλα, τόσο νόστιμες που έβαζαν κάτω εκείνες της μαμάς μου!

Bread Factory

Αυτό ήταν. Από τότε μέχρι σήμερα κάνω καθημερινά μια στάση στο Bread Factory. Για ψωμί, για γλυκό, για σαλάτα, για παγωτό (εννοείται αυτό), και κυρίως για το καθημερινό μου γεύμα, μια που τις καυτές μέρες του καλοκαιριού δεν έχω καμία όρεξη να μαγειρέψω. Και δεν χρειάζεται κιόλας, αφού τα Bread Factory έχουν προτάσεις για όλα τα γούστα, από πιάτα με βάση το κρέας μέχρι εξαιρετικές (τις έχω δοκιμάσει όλες) vegetarian και vegan επιλογές. Δεν είναι τυχαίο που το slogan στα Bread Factory είναι «κάθε μέρα και κάτι ακόμα»... Πραγματικά η ποικιλία είναι τεράστια, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα φτιάχνονται εδώ, πάντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Bread Factory

Στα Bread Factory θα βρεις «κάθε μέρα και κάτι ακόμα»!

Bread Factory

Στα Bread Factory θα βρεις «κάθε μέρα και κάτι ακόμα»!

Αν, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι σε βρει στην Αθήνα, αξίζει να περάσεις μια βόλτα από τα Bread Factory. H καλοκαιρινή σου μέρα θα γίνει αμέσως καλύτερη!

*Τα Bread Factory διαθέτουν 7 καταστήματα στην Αθήνα και ένα στη Λάρισα. Βρες το πιο κοντινό σου πατώντας εδώ.

www.breadfactory.gr, Fb: @breadfactorygr, Instagram: @breadfactorygr

Δειτε περισσοτερα