Θεματα

Gusto Products: Premium και κλασικά τσάγια, με φρούτα, βότανα και μπαχαρικά

Αλλά και φυσικοί χυμοί που παρασκευάζονται από ολόκληρα κομμάτια φρούτων, λαχανικά και superfoods!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Gusto Products: Ανακάλυψε μία μεγάλη γκάμα τσαγιών, κλασικά και premium, συνδυασμένα με μια πλούσια συλλογή από superfoods, βότανα, φρούτα και μπαχαρικά

Ξέρατε ότι το τσάι είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο ρόφημα παγκοσμίως μετά το νερό; Καθόλου τυχαίο, καθώς εκτός από τις υπέροχες γεύσεις του, διαθέτει πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων για τον οργανισμό μας, είναι ένα 100% φυσικό προϊόν και από πολλούς αποκαλείται ως ένα ελιξίριο της ζωής! Μια μεγάλη ποικιλία από τσάγια προσφέρει η Gusto Products, η γνωστή μας εταιρεία που παρέχει εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν στην απόλαυση του αγαπημένου μας καφέ.

Στο εύχρηστο e-shop της θα ανακαλύψετε και μπορείτε να παραγγείλετε online μέσα από μια μεγάλη γκάμα τσαγιών, κλασικά και premium, συνδυασμένα με μια πλούσια συλλογή από superfoods, βότανα, φρούτα και μπαχαρικά. Ζεστό τσάι, κρύο, χύμα, αλλά και σε φακελάκια! Μαζί με όλα αυτά, και κάποιες πολύ ιδιαίτερες συσκευασίες δώρου, τσαγιέρες, παρασκευαστές τσαγιού, φίλτρα και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε.

Η Gusto Products προσφέρει, επίσης, φυσικούς χυμούς που παρασκευάζονται από ολόκληρα κομμάτια φρούτων, λαχανικά και superfoods, χωρίς συντηρητικά, λεμονάδες και γρανίτες σε απρόβλεπτους συνδυασμούς και σε υπέροχες γεύσεις, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία της καφεστίασης.

Extra tip: Σημειώστε ότι τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ.

Π.Ο. Λαρίσης Καρδίτσης, Τρίκαλα, 2431076775,

www.gustoproducts.gr, info@gustocafe.gr