Θεματα

Terra Vegane: Βιολογικά υποκατάστατα κρέατος, τυριού και αυγού για μία vegan διατροφή που δεν της λείπει τίποτα!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Terra Vegane: μία πρωτοποριακή εταιρεία με καινοτόμα vegan προϊόντα 

Αυτή η ιστορία ξεκίνησε το 2013 στη Γερμανία, τη στιγμή που ο σεφ Jarrod Ducat διαπίστωσε ότι παρόλο που εκεί έξω υπάρχει πληθώρα vegan προϊόντων, στην πραγματικότητα ελάχιστα από αυτά είναι βιολογικά. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει τους δικούς του κωδικούς, ιδρύοντας την Terra Vegane, μία πρωτοποριακή εταιρεία με καινοτόμα vegan προϊόντα που όχι μόνο δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τα συμβατικά, αλλά επιπλέον είναι βιολογικά και clean label, καθώς δεν περιέχουν ίχνος χημικών συστατικών.

Από τον Νοέμβριο, χάρη στη Futurelife που είναι ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα, βρίσκουμε τα προϊόντα της Terra Vegane και στη χώρα μας. Στην πλούσια γκάμα θα ανακαλύψεις εναλλακτικά προϊόντα κρέατος, τυριού, ακόμα και αυγού (!) για κάθε μικρή ή μεγάλη δημιουργία στην κουζίνα.

Φτιάξε μία vegan Carbonara με vegan bacon, αυγό και παρμεζάνα, μαγείρεψε μία πλούσια μακαρονάδα με vegan κιμά, αναβάθμισε το πρωινό σου με μία vegan ομελέτα ή με ένα σάντουιτς με vegan σαλάμι, και σέρβιρε στο κυριακάτικο τραπέζι το εκπληκτικό Roast, ένα vegan ρολό που θα λατρέψουν ακόμη και όσοι δεν είναι vegan!

Τα προϊόντα Terra Vegane θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις όλες τις συνταγές που λαχταράς, χωρίς καμία έκπτωση στη γεύση, στην υφή ή στην υγεία σου. Να σημειώσουμε πως όλα τα προϊόντα είναι plant-based, clean label, bio και 100% vegan, και μπορείς να τα παραγγείλεις online στο www.futurelife.gr ή να τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Καλαμάτα.

www.futurelife.gr, 2102620309, Fb: Futurelife.gr, Instagram: @futurelife.gr