- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Terra Vegane: Βιολογικά υποκατάστατα κρέατος, τυριού και αυγού για μία vegan διατροφή που δεν της λείπει τίποτα!
Terra Vegane: μία πρωτοποριακή εταιρεία με καινοτόμα vegan προϊόντα
Αυτή η ιστορία ξεκίνησε το 2013 στη Γερμανία, τη στιγμή που ο σεφ Jarrod Ducat διαπίστωσε ότι παρόλο που εκεί έξω υπάρχει πληθώρα vegan προϊόντων, στην πραγματικότητα ελάχιστα από αυτά είναι βιολογικά. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει τους δικούς του κωδικούς, ιδρύοντας την Terra Vegane, μία πρωτοποριακή εταιρεία με καινοτόμα vegan προϊόντα που όχι μόνο δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τα συμβατικά, αλλά επιπλέον είναι βιολογικά και clean label, καθώς δεν περιέχουν ίχνος χημικών συστατικών.
Από τον Νοέμβριο, χάρη στη Futurelife που είναι ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα, βρίσκουμε τα προϊόντα της Terra Vegane και στη χώρα μας. Στην πλούσια γκάμα θα ανακαλύψεις εναλλακτικά προϊόντα κρέατος, τυριού, ακόμα και αυγού (!) για κάθε μικρή ή μεγάλη δημιουργία στην κουζίνα.
Φτιάξε μία vegan Carbonara με vegan bacon, αυγό και παρμεζάνα, μαγείρεψε μία πλούσια μακαρονάδα με vegan κιμά, αναβάθμισε το πρωινό σου με μία vegan ομελέτα ή με ένα σάντουιτς με vegan σαλάμι, και σέρβιρε στο κυριακάτικο τραπέζι το εκπληκτικό Roast, ένα vegan ρολό που θα λατρέψουν ακόμη και όσοι δεν είναι vegan!
Τα προϊόντα Terra Vegane θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις όλες τις συνταγές που λαχταράς, χωρίς καμία έκπτωση στη γεύση, στην υφή ή στην υγεία σου. Να σημειώσουμε πως όλα τα προϊόντα είναι plant-based, clean label, bio και 100% vegan, και μπορείς να τα παραγγείλεις online στο www.futurelife.gr ή να τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Καλαμάτα.
www.futurelife.gr, 2102620309, Fb: Futurelife.gr, Instagram: @futurelife.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.