Θεματα

Στο Athénée για γιορτινό brunch με γλυκά της Madame Fraise

Από αυτή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και για τρεις ακόμα Κυριακές

Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στα Κυριακάτικα brunch του Athénée απολαμβάνουμε τα φημισμένα γλυκά της Madame Fraise

Αυτή η πόλη προσφέρει εκατοντάδες επιλογές σε brunch. Και τις αγαπάμε όλες. Αλλά όταν ακούμε για brunch που γίνεται σε ένα ιστορικό στέκι και επιπλέον περιλαμβάνει τις γλυκές δημιουργίες ενός από τα καλύτερα pastry shops της Αθήνας, ε, τότε ενθουσιαζόμαστε λιγάκι παραπάνω… Για όσο διαρκεί η εορταστική περίοδος το Athénée και η Madame Fraise ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν τις Κυριακές μας ακόμη πιο γιορτινές και νόστιμες, μέσα από το «Celebration Brunch».

Η έναρξη του «Celebration Brunch» θα γίνει αυτή την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που συμπίπτει με τα πρώτα γενέθλια της Madame Fraise! Για αυτή την ιδιαίτερη μέρα, λοιπόν, εκτός από τα signature γλυκά του πρώτου ghost ζαχαροπλαστείου της πόλης (προφανώς μιλάμε για το επικό Rose Cheesecake, το λαχταριστό Paris Brest, αλλά και το αέρινο Mille-feuille), θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και ένα γλυκό-έκπληξη! Επίσης, από το πλούσιο τραπέζι του Celebration Brunch δεν θα λείπουν τα γλυκά από τον νέο κατάλογο «Gateaux Voyage» της Madame Fraise, όπως το Chocolate Moelleux, η Flan Pistachio, η Pear Tart, ή η ολοκαίνουργια τούρτα Madame Chocolat, που, ναι, είναι όσο σοκολατένια υπόσχεται το όνομά της.

Το Celebration Brunch θα κάνει επίσης την εμφάνισή του τις Κυριακές 11 και 18  Δεκεμβρίου, όπως επίσης και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις Κυριακές θα έχουν τα (φανταστικά) γλυκά από το Χριστουγεννιάτικο μενού της Madame Fraise, όπως το Amande, η Mont Blanc, η Σφαίρα Σοκολάτας και ο Κορμός bitter σοκολάτας με μούρα και μύρτιλα.

Εννοείται πως το Noble Panettone (για πολλούς το καλύτερο panettone της πόλης) δεν θα λείπει από καμία Κυριακή. Θα το βρείτε σε δύο μοναδικές γεύσεις (Classico με λευκή σταφίδα, πορτοκάλι και λεμόνι κονφί, καθώς και Chestnut με σοκολάτα και κάστανα), και θα σας βάλει σε εορταστικό mood από την πρώτη μπουκιά!

Athénée: Βουκουρεστίου 9, Αθήνα, 2103251430, Instagram: atheneeathens
Madame Fraise: Υμηττού 225, Αθήνα, 2114186086, Instagram: madamefraise_