8 μπαρ της Αθήνας για all day διασκέδαση

MONSIEUR BARBU, θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος

Aγαπημένο all day στέκι στο Κουκάκι

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

To Monsieur Barbu είναι το ιδανικό καταφύγιο για όλη την ημέρα: για έναν καφέ το πρωί, ένα lunch break, ένα χαλαρωτικό ποτό μετά τη δουλειά, για βραδινή έξοδο.

Aγαπημένο all day στέκι στο Κουκάκι, από αυτά που έφεραν τη γειτονιά ξανά στο επίκεντρο της αθηναϊκής διασκέδασης, καθώς από την πρώτη ημέρα που μας συστήθηκε πέρασαν κιόλας εννέα χρόνια. Cozy και καλαίσθητος χώρος, με μεγάλες τζαμαρίες που το γεμίζουν με φως και τραπεζάκια έξω, το Monsieur Barbu είναι το ιδανικό καταφύγιο για όλες τις ώρες της ημέρας: για έναν καφέ το πρωί, ένα lunch break, ένα χαλαρωτικό ποτό μετά τη δουλειά, για βραδινή έξοδο. 

Το Monsieur Barbu ανοίγει καθημερινά στις 10 και όσο η κουζίνα κάνει τις προετοιμασίες της, πρωταγωνιστής είναι ο υπέροχος καφές portioli. Από τις 11.00 και έως τις 18.00 σερβίρεται το φημισμένο του brunch, με προτάσεις όπως τα φανταστικά τούρκικα αυγά, που είναι τρία τηγανητά αυγά με πέστο λιαστής ντομάτας, spice butter, αρωματισμένο γιαούρτι και χειροποίητα πιτάκια, αλλά και τη δροσερή και χορταστική salad ball, με ροβίτσα, χούμους καρότου, τριμμένο κουνουπίδι, παντζάρι, πίκλες ραπανάκι, αγγουράκια και ντοματίνια! Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, έως και τα μεσάνυχτα, σερβίρεται και το all day μενού, με δημιουργικές comfort γεύσεις, ανάμεσα στις οποίες σαλάτες, καρπάτσιο, κοτόπουλο ταντούρι, μπρουσκέτες, burger (και vegan) και άλλα πολλά. 

Κι όσο η ώρα περνάει, το Monsieur Barbu αποκτά ολοένα και πιο bar χαρακτήρα, οι παρέες μεγαλώνουν, djs επιλέγουν ωραίες ταξιδιάρικες μουσικές, μια φορά τον μήνα θα δείτε και live με soul, funk και jazz ήχους, όσο από την μπάρα φεύγουν φανταστικά signature cocktails, σαν το Full Moon (με dark rum, brandy, pineapple, peach liqueur) αλλά και το White Lighting (με cachaca, passion fruit, lime και coconut milk bergamot bittes). 

Extra tip: Καθημερινά 17.00 με 20.00 υπάρχει happy hour με επιλεγμένα κοκτέιλ!