17 στέκια για τις βόλτες σου στις γειτονιές της Ακρόπολης

Spook, εξαιρετικός καφές και τέλειες επιλογές για όλη τη μέρα

Spook σε μια αφρικανική διάλεκτο σημαίνει «στέκι» κι αυτός εδώ ο χώρος έχει γίνει ένα αληθινό στέκι

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Spook: Μίνιμαλ αισθητική, καθαρές γραμμές και χρώματα, τέλειες επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας και πραγματική φιλοξενία από τους ανθρώπους του.

Spook σε μια αφρικανική διάλεκτο σημαίνει «στέκι» κι αυτός εδώ ο χώρος έχει γίνει ένα αληθινό στέκι. Μίνιμαλ αισθητική, καθαρές γραμμές και χρώματα, μεγάλες τζαμαρίες που γεμίζουν το χώρο με φως, τέλειες επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας και πραγματική φιλοξενία από τους ανθρώπους του. Στο Spook η μέρα ξεκινάει από τις 8 το πρωί (τα ΣΚ από τις 9) με φοβερό speciality καφέ μοναδικών προελεύσεων από Βραζιλία, Κολομβία, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα και ο κατάλογος κάθε τόσο ανανεώνεται.

Παράλληλα με τον εξαιρετικό καφέ θα βρείτε και κάποιες πολύ προσεγμένες επιλογές για φαγητό, από τα αλμυρά και γλυκά κρουασάν, τα κέικ (και σε vegan εκδοχή), σαλάτες, healthy μπάρες και άλλα υγιεινά snacks (όπως το γιαούρτι με φρούτα εποχής, φιστικοβούτυρο, μέλι και granola), αλλά και τα πολύ νόστιμα σάντουιτς, όπως αυτό με μους μανούρι, λιαστή ντομάτα και κρέμα από πιπεριά Φλωρίνης, ή το τσορίθο, με κατσικίσιο τυρί, καραμελωμένο κρεμμύδι και baby σπανάκι!

Το Spook, το οποίο παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 11 το βράδυ, αποτελεί επίσης μια ιδανική επιλογή για εργασία ή διάβασμα νωρίς, για ένα χαλαρό ποτό μετά τη δουλειά ή πριν τη βραδινή έξοδο, με καθαρά ποτά, καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, διάφορα απεριτίφ και ψαγμένες ετικέτες σε μπίρες. Και κάτι ακόμη: Δεν πρέπει να χάσετε το απογευματινό πάρτι που κάνει κάθε δεύτερη Κυριακή!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ