Θεματα

Άρτιστον: εκεί όπου η παράδοση συναντά τις σύγχρονες τάσεις

Ένας φούρνος από το 1910!

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 824
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρτιστον: Εκεί όπου η παράδοση συναντά τις σύγχρονες τάσεις

Στο Άρτιστον στα Εξάρχεια για πασχαλινές λιχουδιές, φρέσκο ζυμωτό ψωμί και χειροποίητα γλυκά

Με ιστορία ενός αιώνα και βάλε, από το 1910, τα καταστήματα Άρτιστον συνδυάζουν την παράδοση με όλες τις σύγχρονες τάσεις, προσφέροντάς μας απίστευτες νοστιμιές, φτιαγμένες με τα πιο αγνά υλικά. Ειδικά τώρα για το Πάσχα οι άνθρωποι του Άρτιστον, που εξακολουθεί έως και σήμερα να είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, ετοιμάζουν στα εργαστήριά τους φοβερά τσουρέκια, από εκείνα που μπαίνουν στο σπίτι και μοσχοβολάει ο τόπος, κλασικά και με σοκολάτα, πασχαλινά κουλουράκια με αρώματα βανίλιας και πορτοκάλι, από αυτά που αγαπήσαμε όταν ήμασταν παιδιά, αλλά και υπέροχα σοκολατένια αυγά.

img_0868_copy.jpg
img_0575_copy.jpg

Όπως είπαμε, τα πάντα είναι χειροποίητα, όλα φτιάχνονται εδώ, με τα καλύτερα υλικά. Έτσι συμβαίνει και με το παγωτό που άρχισε ήδη να κάνει την εμφάνισή του στα Άρτιστον και, μάλιστα, σε πάρα πολλές και πρωτότυπες γεύσεις, όπως μπανόφι και καραμέλα. Εάν, πάλι, ακολουθείτε vegan διατροφή ή νηστεύετε, να σας προτείνουμε τα αξεπέραστα σορμπέ με φράουλα, lime και σοκολάτα, ενώ αν προσέχετε τη διατροφή σας ιδανική για εσάς είναι η πρόταση βανίλια ή σοκολάτα με χαμηλά λιπαρά και στέβια!

creme_brulee.jpg

Μαζί με όλα αυτά, όπως πάντα καθημερινά θα βρείτε φρέσκο ζυμωτό ψωμί από εξαιρετικά άλευρα, λατρεμένα γλυκά βασισμένα στην ντελικάτη γαλλική ζαχαροπλαστική, πεντανόστιμα γλυκά και αλμυρά σνακ από διάφορες εκδοχές σε σάντουιτς μέχρι τις παραδοσιακές τυρόπιτες και σπανακόπιτες, δροσερές σαλάτες, δυναμωτικούς φρεσκοστυμμένους χυμούς στα καταστήματα της Σόλωνος και της Σπυρίδωνος Τρικούπη, αλλά και καλοφτιαγμένο καφέ σε όλα τα καταστήματα εκτός από εκείνο της Σκουφά. Και τελευταίο, αλλά ίσως το πιο σημαντικό, η ευγένεια, η φιλοξενία και η αληθινή «καλημέρα» των ανθρώπων που θα συναντήσετε.

Σπ. Τρικούπη 61 & Μετσόβου, Εξάρχεια, 2108211029 / Σόλωνος 91 & Χαριλάου Τρικούπη, Αθήνα, 2103629489 / Σκουφά 41, Κολωνάκι, Αθήνα, 2103607907 / Χαρ. Τρικούπη 80 & Ερεσού, Αθήνα, 2111838071, www.artiston.gr, Fb: @bakery.artiston, Instagram:  @artiston.bakery

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ