Θεματα

Το Πασχαλινό τραπέζι με ένα κλικ σπίτι σου

Το forky.gr αναλαμβάνει να μαγειρέψει για εσένα και το Πάσχα

Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

To forky.gr κάνει delivery το πασχαλινό μενού

Σε λίγο η Σαρακοστή φτάνει στο τέλος της. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι η στιγμή που ονειρευόμασταν τις τελευταίες σαράντα μέρες πολύ σύντομα θα είναι εδώ! Ναι, προφανώς και μιλάμε για το λαχταριστό πασχαλινό τραπέζι, ένα από τα πιο νόστιμα τραπέζια ολόκληρης της χρονιάς! Τσουγκρίζοντας τα ποτήρια και αλλάζοντας ευχές, θα κάτσουμε πάλι όλοι γύρω του, φίλοι αγαπημένοι και συγγενείς, για να μοιραστούμε τα παραδοσιακά πιάτα που λατρεύουμε να τρώμε: λαχταριστή μαγειρίτσα και ξεροψημένο κατσικάκι, σαλάτες και βαμμένα, κόκκινα αυγά.

Ένα πρόβλημα υπάρχει με αυτό το γιορτινό τραπέζι και είναι η προετοιμασία του, η οποία αν δεν έχεις χρόνο (ή γνώσεις) μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά μπελαλίδικη. Αλλά σε αυτή τη ζωή, όπου υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει και λύση κι εμείς βρήκαμε την πιο νόστιμη! Το forky.gr η πρωτοποριακή πλατφόρμα που φροντίζει καθημερινά να στέλνει φαγητό της μαμάς ως την πόρτα μας, φέτος αναλαμβάνει και το πασχαλινό μενού στέλνοντάς μας με ένα κλικ όλο το γιορτινό τραπέζι στο σπίτι μας!

Κρητικός ντάκος

Στο ξεχωριστό αυτό μενού θα ανακαλύψετε διαφορετικές επιλογές σε σαλάτες ( πράσινη σαλάτα, ντάκος, Caesar’ s, λάχανο-καρότο κ.α.), νόστιμα γιορτινά μαγειρευτά φαγητά της μαμάς (δηλαδή λαχανοντολμάδες, μοσχαράκι πηλιορείτικο στη γάστρα, μουσακά, σουτζουκάκια και πολλά ακόμα), την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και φυσικά πιάτα με κύριο υλικό τον πρωταγωνιστή της μέρας, το κρέας! Θα βρείτε ένα εκπληκτικό χοιρινό με μέλι και θυμάρι, τρυφερά χοιρινά φιλετάκια σε μαρινάδα μπίρας, μπιφτέκια σχάρας από Black Angus με μελωμένες πατατούλες φούρνου, αλλά και μια ζουμερή τηγανιά με λαχανικά. Και όλα αυτά είναι μόνο μερικές από τις δεκάδες λαχταριστές επιλογές που μας περιμένουν στο forky.gr.

Χοιρινά φιλετάκια σε μαρινάδα μπίρας

Για να έρθει το Πάσχα σπίτι σου, αρκούν τρία απλά βήματα: 1. Μπες στο forky.gr και κάνε σύνδεση ή έγγραφη. 2. Επίλεξε τα αγαπημένα σου Forky πιάτα για το Πασχαλινό τραπέζι. 3. Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου. Αυτό ήταν! Σε λίγα λεπτά το γιορτινό τραπέζι θα σου χτυπήσει την πόρτα!

Καλό Πάσχα σε όλους!