Θεματα

Τα ακαταμάχητα γλυκά της Madame Fraise για τον Άγιο Βαλεντίνο

Στη Madame Fraise θα βρεις τα ωραιότερα γλυκά για τον Άγιο Βαλεντίνο

Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Madame Fraise: Το κορυφαίο pastry shop σχεδίασε γλυκά αποκλειστικά για την Ημέρα των Ερωτευμένων

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα οι γλυκατζήδες αυτής της πόλης έμαθαν το καλύτερο νέο του χρόνου: το πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της Αθήνας μόλις είχε ανοίξει και όσοι δοκίμαζαν τα γλυκά του ορκίζονταν ότι δεν έχουν φάει ωραιότερα! Σύντομα, η γοητεία της Madame Fraise απλώθηκε παντού στην πόλη σαν τη βελούδινη mousse τριαντάφυλλου που έπεφτε πάνω από το πρωτοποριακό cheesecake της. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που γεμάτοι περιέργεια έκοβαν αμέριμνα βόλτες έξω από το εργαστήριο της οδού Υμηττού, έστω και μόνο για να πετύχουν το ασύγκριτο άρωμα από το φημισμένο panettone της Madame Fraise που μόλις ξεφουρνιζόταν.

Η Madame Fraise, λοιπόν, αυτή η μυστηριώδης φιγούρα που κλήθηκε να ενσαρκώσει τον ρόλο του mastermind πίσω από τις γλυκές δημιουργίες των chef της Noble Pastry στο πρώτο ζαχαροπλαστείο – φάντασμα της πόλης,  χτυπά ξανά. Αυτή τη φορά δημιουργώντας ένα festive menu εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στον έρωτα. Σε περίπτωση που το άλλο σου μισό λατρεύει τα γλυκά, πιθανότατα δεν υπάρχει καλύτερο δώρο να του χαρίσεις από τις δημιουργίες που το Madame Fraise σχεδίασε ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αρχικά, στο λαχταριστό αυτό μενού θα βρεις ένα Valentine Selection που περιλαμβάνει δύο καρδιές: μία από daquoise φουντουκιού με εξωτικά φρούτα και σοκολάτα γάλακτος και μία από τραγανό sable με αγριοκέρασο, κρέμα βανίλιας και αρωματικό τσάι. Θα ανακαλύψεις ακόμα ένα φανταστικό soft cookie βανίλιας σε extra large μέγεθος και σχήμα καρδιάς, με frosting κρέμας τυριού και compote φρούτων του δάσους. Η μεγαλύτερη έκπληξη, όμως, είναι το special edition Noble Panettone, ένα panettone για το οποίο παραμίλησε όλη η Αθήνα! Στην… ερωτευμένη εκδοχή του το ασυναγώνιστο αυτό panettone είναι έξτρα σοκολατένιο και πασπαλίζεται με chips σοκολάτας γάλακτος.

Όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα από τις 12 έως και τις 15 Φεβρουαρίου και μπορείς να τα κάνεις δικά σου με τρεις τρόπους: είτε με τηλεφωνική παραγγελία ή με ένα απλό DM στο Instagram, είτε με παραλαβή από το κατάστημα, είτε μέσω της εφαρμογής Wolt αν είσαι κάτοικος του κέντρου. Μόνο που μάλλον πρέπει να βιαστείς, γιατί κάτι μας λέει ότι τα γλυκά αυτά θα εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού…

Λ. Υμηττού 225 & Φρύνωνος
Τηλ.: επικοινωνίας: 2114186086
Instagram: noble_pastry_athens
Instagram: madamefraise_
Fb: Noble Pastry Athens
Fb: Madame Fraise Athens