Θεματα

Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο στο The Athenian Callirhoe

Μια αξέχαστη βραδιά για εσένα και το ταίρι σου

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άγιος Βαλεντίνος: μια μοναδική βραδιά σε περιμένει στο The Athenian Callirhoe

Η καλύτερη αφορμή να γιορτάσετε με το ταίρι σας, με θέα την Ακρόπολη πλησιάζει… Ξεφύγετε από τη ρουτίνα και ζήστε έναν Άγιο Βαλεντίνο μοναδικό! Ο έρωτας βρήκε στέγη και φέτος στο The Athenian Callirhoe, που έχει ετοιμάσει μια δελεαστική προσφορά που ξεχωρίζει για την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Το καταξιωμένο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας του 8ου ορόφου του ξενοδοχείου, που έχει στο τιμόνι του τον executive chef Σπύρο Μάλλιο, θα ετοιμάσει αποκλειστικά για τη βραδιά των ερωτευμένων ένα μενού 5 πιάτων.

Από την ολοκληρωμένη πρόταση του ξενοδοχείου δεν θα μπορούσε να λείπει και η μουσική. Στο πιάνο ο Γιώργος Σταθάκης συνοδεύει τη Λέλα Παπαγεωργίου στο τραγούδι. Η εξαιρετική γαστριμαργική διαδρομή με ποιότητα υπηρεσιών πέντε αστέρων, έχει λάβει υπόψιν της βεβαίως, όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να απολαύσετε ξέγνοιαστα τη βραδιά σας.

Η επίσκεψη σας μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με διαμονή σε ένα από τα deluxe δωμάτια και να συνοδευτεί με room breakfast, ώστε να γίνει η εμπειρία σας ακόμα πιο αξέχαστη. Το πλήρες menu της βραδιάς, μπορείτε να το δείτε στο site του The Athenian Callirhoe (www.tac.gr) καθώς επίσης και στα social media του ξενοδοχείου.

Γιορτάστε την ημέρα του έρωτα με τον πιο μοναδικό τρόπο!

Καλλιρρόης 32, Αθήνα, τηλέφωνο κρατήσεων: 2109215353, FB: @The.Athenian.Callirhoe.Exclusive.Hotel, insta: @theatheniancallirhoe