Θεματα

Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο στο The Athenian Callirhoe

Μια αξέχαστη βραδιά για εσένα και το ταίρι σου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
picture_4.jpg

Άγιος Βαλεντίνος: μια μοναδική βραδιά σε περιμένει στο The Athenian Callirhoe

Η καλύτερη αφορμή να γιορτάσετε με το ταίρι σας, με θέα την Ακρόπολη πλησιάζει… Ξεφύγετε από τη ρουτίνα και ζήστε έναν Άγιο Βαλεντίνο μοναδικό! Ο έρωτας βρήκε στέγη και φέτος στο The Athenian Callirhoe, που έχει ετοιμάσει μια δελεαστική προσφορά που ξεχωρίζει για την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Το καταξιωμένο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας του 8ου ορόφου του ξενοδοχείου, που έχει στο τιμόνι του τον executive chef Σπύρο Μάλλιο, θα ετοιμάσει αποκλειστικά για τη βραδιά των ερωτευμένων ένα μενού 5 πιάτων.

picture_1.jpg
picture_2.jpg

Από την ολοκληρωμένη πρόταση του ξενοδοχείου δεν θα μπορούσε να λείπει και η μουσική. Στο πιάνο ο Γιώργος Σταθάκης συνοδεύει τη Λέλα Παπαγεωργίου στο τραγούδι. Η εξαιρετική γαστριμαργική διαδρομή με ποιότητα υπηρεσιών πέντε αστέρων, έχει λάβει υπόψιν της βεβαίως, όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να απολαύσετε ξέγνοιαστα τη βραδιά σας.

Η επίσκεψη σας μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με διαμονή σε ένα από τα deluxe δωμάτια και να συνοδευτεί με room breakfast, ώστε να γίνει η εμπειρία σας ακόμα πιο αξέχαστη. Το πλήρες menu της βραδιάς, μπορείτε να το δείτε στο site του The Athenian Callirhoe (www.tac.gr) καθώς επίσης και στα social media του ξενοδοχείου.

picture_3.jpg

Γιορτάστε την ημέρα του έρωτα με τον πιο μοναδικό τρόπο!

Καλλιρρόης 32, Αθήνα, τηλέφωνο κρατήσεων: 2109215353, FB: @The.Athenian.Callirhoe.Exclusive.Hotel, insta: @theatheniancallirhoe

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ