Θεματα

2021 Τα βραβεία των αναγνωστών: Σεφ

Ποιος ήταν ο καλύτερος σεφ;

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 814
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστόφορος Πέσκιας
Χριστόφορος Πέσκιας

Όσκαρ 2021: Οι αναγνώστες της ATHENS VOICE ψήφισαν για τον καλύτερο σεφ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην ATHENS VOICE ψηφίσαμε τα εστιατόρια που ξεχώρισαν, τους σεφ που έκαναν τη διαφορά, όλα τα στέκια της πόλης που συζητήθηκαν. Έπειτα, σας ζητήσαμε να ψηφίσετε τα δικά σας αγαπημένα εστιατόρια (μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ). Κι εσείς με τη σειρά σας, μέσα από το σάιτ της A.V. ανακατέψατε την κατάταξη στις δεκάδες σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια και δώσατε τα δικά σας αποτελέσματα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους! 

1. Χριστόφορος Πέσκιας (Balthazar, Dopios, Rock n Roll)

Χριστόφορος Πέσκιας
Χριστόφορος Πέσκιας

2. Γκίκας Ξενάκης (Aleria)
chef_gikas_xenakis_1.jpg

3. Μανώλης Παπουτσάκης (Χαρούπι, Δέκα Τραπέζια)
Οι διάσημοι σεφ μαγειρεύουν στα νησιά
Μανώλης Παπουτσάκης

4. Νίκος Θωμάς (Privilege, Simul)
nikos-thomas.jpg

5. Αλέξανδρος Τσιοτίνης (CTC)

tsiotinis-mesa.jpg
Αλέξανδρος Τσιοτίνης

6. Άνταμ Κοντοβάς (Kobra)
adam_kontovas.jpg

7. Άρης Βεζενές (Vezene, Birdman)

vezenes.jpg
Ο Άρης Βεζενές απαντά στην ερώτηση «Τι πιάτο θα ήταν η A.V;» (τεύχος 392, 2012)

8. Αθηναγόρας Κωστάκος (Loco)
athinagoras.jpg

9. Θάνος Φέσκος (Delta)

feskos.jpg

10. Γιώργος Παπαζαχαρίας (Delta)
papazaxarias.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.