Θεματα

Cup or What?: το νέο healthy spot στο κέντρο της Γλυφάδας

Specialty coffee, healthy πρωινό και lunch break στα Νότια Προάστια

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Cup or What? μόλις άνοιξε στη Γλυφάδα

Το Cup or What? μόλις άνοιξε στο κέντρο της Γλυφάδας σερβίροντας ωραίο καφέ και νόστιμα, υγιεινά γεύματα

Φωτεινό και πάνλευκο όπως ακριβώς εύχεσαι να είναι η κάθε μέρα σου. Οι ζεστές λεπτομέρειες του ξύλου και της ψάθας ενισχύουν την cozy ατμόσφαιρα, ανεβάζοντας τη διάθεσή σου κατακόρυφα αν τύχει και σταματήσεις εδώ για πρωινό καφέ. Το Cup or What? μόλις έφτασε στη Γλυφάδα φέρνοντας μαζί του ανέμελα vibes, φοβερό καφέ και υγιεινές λιχουδιές που αξίζει να εξερευνήσεις.

Το Cup or What? μόλις άνοιξε στη Γλυφάδα
Στο Cup or What? θα βρεις ποικιλίες καφέ της εταιρείας Galliano που μπορείς να τις προμηθευτείς και για το σπίτι
Στο Cup or What? θα βρεις ποικιλίες καφέ της εταιρείας Galliano που μπορείς να τις προμηθευτείς και για το σπίτι

Το ολοκαίνουργιο στέκι έχει την υπογραφή του Ομίλου Καστελόριζο και σερβίρει εκλεκτές ποικιλίες καφέ της εταιρείας Galliano τις οποίες μπορείς να προμηθευτείς και για το σπίτι, αλεσμένες ή και σε βιολογικές κάψουλες. Θα συνοδεύσεις τον αρωματικό cappuccino σου με χειροποίητα προϊόντα αρτοποιίας όπως γαλλικά κρουασάν βουτύρου (σκέτα ή με γέμιση, γλυκά και αλμυρά), μαλακά cookies σε διάφορες γεύσεις, κέικ που μόλις ξεφουρνίστηκαν και βιολογικές μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη.

Καφές στο Cup or What?
Φρεσκοψημένο κέικ
Φρεσκοψημένο κέικ

Αν ωστόσο έχεις λίγο παραπάνω όρεξη, πρέπει να ρίξεις μια ματιά (…και δύο) στο healthy μενού που δημιούργησε ο σεφ Βασίλης Καφαλούκος. Κάθε πιάτο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σου δώσει εκείνο το extra boost ευεξίας που χρειάζεσαι μέσα στη μέρα και περιλαμβάνει προτάσεις για ένα πλήρες comfort πρωινό (δοκίμασε τα δημητριακά με σοκολάτα, μακαντέμια και γάλα καρύδας ή την κρέμα λεμόνι με βρώμη και αμύγδαλα), αλλά και ένα ελαφρύ lunch break. Θα ανακαλύψεις πολλές σαλάτες (που ξεκινούν από την αγαπημένη τονοσαλάτα για να φτάσουν μέχρι τη δροσερή σαλάτα με κινόα, κρέμα ταχίνι, σπανάκι και vinaigrette lime ή μια απολαυστική μακαρονασαλάτα με πένες ολικής άλεσης, ψητά μανιτάρια και αρακά), αλλά και σάντουιτς (με κοτόπουλο, τόνο, σολομό, ψητή μελιτζάνα κ.α.) που προσφέρονται μέσα σε λευκή ή πολύσπορη μπαγκέτα ή σε αφράτο ψωμάκι brioche.  

Το μενού στο Cup or What? έχει επιμεληθεί ο σεφ Βασίλης Καφαλούκος
Το μενού στο Cup or What? έχει επιμεληθεί ο σεφ Βασίλης Καφαλούκος
Σαλάτα

Tip: αν δεν έχεις χρόνο για μια στάση στην ήσυχη οδό Φοίβης, το Cup or What? έρχεται στο σπίτι ή στο γραφείο σου μέσω e-food και wolt.

Φοίβης 11, Γλυφάδα, 210 8940500, www.cuporwhat.gr, Instagram: @cuporwhat

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ