Θεματα

Piedra del Mar: το premium beach bar της Κέρκυρας

Η καλοκαιρινή χαλάρωση ξεκινάει εδώ

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Piedra del Mar: το premium beach bar της Κέρκυρας

To Piedra del Mar είναι ένα beach bar lounge restaurant και fashion boutique στο Μπαρμπάτι της Κέρκυρας

Στους πρόποδες του Παντοκράτορα, του μεγαλύτερου κερκυραϊκού βουνού, και μόλις 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Κέρκυρας απλώνεται το Μπαρμπάτι, ένα μαγικό χωριό που έχει στην πλάτη του το πράσινο του βουνού και μπροστά του το ατέλειωτο γαλάζιο του Ιονίου. Εδώ ακριβώς, στη φημισμένη ομώνυμη παραλία Μπαρμπάτι, με τα λευκά βότσαλα και τον δροσερό αφρό των κυμάτων, είναι που θα βρεις τον μικρό παράδεισο που ακούει στο όνομα “Piedra del Mar”.

piedra-del-mar-9.jpg
piedra-del-mar-16.jpg

Ντυμένο με αύρα καλοκαιρινή το Piedra del Mar εξελίσσεται σε τρία επίπεδα: η εμπειρία σου ξεκινάει από τις ξαπλώστρες όπου μπορείς να απολαύσεις τον παγωμένο καφέ ή το cocktail σου, συνεχίζει στο lounge bar για ακόμα περισσότερες στιγμές ξεγνοιασιάς και καταλήγει στο εστιατόριο με την ιδιαίτερη διακόσμηση. Εδώ θα ανακαλύψεις λαχταριστές γεύσεις που υμνούν το fine dining και προσφέρουν την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία. Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις τα αχνιστά μύδια, αλλά και τη special γαριδομακαρονάδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στα 15 χρόνια λειτουργίας του Piedra del Mar! Όσοι ακολουθούν μια vegan διατροφή δεν θα μείνουν καθόλου παραπονεμένοι καθώς στον κατάλογο υπάρχουν αρκετές προτάσεις σε gluten free και χορτοφαγικά πιάτα.

piedra-del-mar-25.jpg
piedra-del-mar-67a.jpg

Οι αφρικάνικες λεπτομέρειες που θα συναντήσεις στη διακόσμηση δεν είναι τυχαίες καθώς πίσω από το Piedra del Mar βρίσκεται η ξεχωριστή ματιά της interior designer Αντριάννα Δέδε, μια δημιουργική γυναίκα που αντλεί έμπνευση από τα ταξίδια και τη γνωριμία της με διάφορες κουλτούρες. Έτσι, στη μικρή fashion boutique, που επίσης λειτουργεί μέσα στο Piedra del Mar, θα βρεις υφάσματα, κοσμήματα, μαξιλάρια κι άλλα εξωτικά αντικείμενα της Αφρικανικής τέχνης για να διακοσμήσεις το σπίτι σου και να κρατήσεις το καλοκαίρι για πάντα κοντά σου.

piedra-del-mar-v6.jpg

H Αντριάνα δημιούργησε το Piedra del Mar με γνώμονα την ήρεμη, easy living ατμόσφαιρα και μια bohemian αισθητική θέλοντας να μας μεταφέρει στα καλοκαίρια των ονείρων μας. Αν το κατάφερε; Και με το παραπάνω…

piedra-del-mar-36.jpg

Μπαρμπάτι Κέρκυρας, 2663091566, www.piedradelmar.gr, Facebook: piedracfu, Instagram: @piedradelmar

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ