- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Οι σεφ σαλπάρουν για τα νησιά
Τα πιο γνωστά ονόματα μετακομίζουν σε κάποιο νησί φτιάχνοντας μενού με ντόπια προϊόντα
Έτσι, και καταρχήν, πολλοί είναι αυτοί που και φέτος έχουν καταλύσει στην πάντα κοσμική και γκουρμέ Μύκονο. Ο Λευτέρης Λαζάρου μετά από χρόνια στην Κρήτη φέτος βρίσκεται στο White Star στη Λάκκα, ο Χριστόφορος Πέσκιας στο Jackie O στο Paradise, ο Αθηναγόρας Κωστάκος σταθερά στο Bill & Coo, ο Γιώργος Βενιέρης βρίσκεται στη Λιαστή στην παραλία Λια, επιμελείται το μενού του Andronikos αλλά και μέχρι τα μέσα Ιουλίου ανοίγει το δικό του ταϊλανδέζικο με όνομα Mister Pug, μέσα στη Χώρα εκεί που για χρόνια ήταν το γνωστό Blue Ginger.
Λευτέρης Λαζάρου
Πιάτο του Λευτέρη Λαζάρου
Χριστόφορος Πέσκιας
Γιώργος Βενιέρης
O Άρης Τσανακλίδης βρίσκεται και πάλι στο Kuzina στον Ορνό, ο Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι ακούγεται πως θα αναλάβει το Symposium του ξενοδοχείου Saint John, ενώ ο Χρόνης Δαμαλάς θα βρίσκεται και πάλι φέτος στο Kiku που θα ξεκαλοκαιριάσει στο Cavo Tangoo. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης κρατάει σαν βάση το εστιατόριο Ferryman στην Ελούντα, αλλά θα γυρνάει και όλη την Ελλάδα, καθώς επιμελείται και τα μενού στο Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική, στο Kivo Art & Gourmet στη Σκιάθο, στα 6 Κλειδιά στην Άφησσο στο Πήλιο, στο Princess Kyniska στη Λακωνία.
Άρης Τσανακλίδης
Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι
Χρόνης Δαμαλάς
Γιάννης Μπαξεβάνης
Πιάτο του Γιάννη Μπαξεβάνη
Ο Γιώργος Ηλιού κλείνει για το καλοκαίρι το αθηναϊκό του Polly Maggoo και βρίσκεται στο bar restaurant Carnayo, στο Λιμάνι της Σκιάθου, μαγειρεύοντας μεσογειακή κουζίνα με γαλλικές νότες, o Περικλής Κοσκινάς πάει στην εναλλακτική Αντίπαρο και στο Beach House, ο Έκτορας Μποτρίνι εκτός από το φημισμένο Etrusco στην Κέρκυρα θα περνάει και από τη Ρόδο όπου έχει το εστιατόριο Botrini’s Rhodi, αλλά και από το Ηράκλειο, όπου έχει αναλάβει το Swell του ξενοδοχείου Knossos Beach. Τέλος, στη Νάξο, ακριβώς στη διασταύρωση των χωριών Γλυνάδου-Γαλανάδου, μεταφέρει για όλο το καλοκαίρι ο Νίκος Δημητροκάλης το Dal Professore του συνδυάζοντας ιταλικές σπεσιαλιτέ με ντόπια προϊόντα και εξαιρετικά κρασιά.
Γιώργος Ηλιού
Περικλής Κοσκινάς
Έκτορας Μποτρίνι
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.