Θεματα

Kayak: Oι καλοκαιρινές βόλτες στην Αθήνα έχουν νόημα και όνομα

Τα Kayak boutiques βρίσκονται παντού!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kayak boutiques

Kayak: το ελληνικό και πολυβραβευμένο brand παγωτού

Η παρέα δεν μαζεύεται, θέλει βόλτα στους ανοιξιάτικους δρόμους, περπάτημα στα πάρκα και στις ακροθαλασσιές. Δικαιολογημένα, αφού η θερμοκρασία όλο και ανεβαίνει και το καλοκαίρι έρχεται ολοένα και πιο κοντά. Μμμ… τι θα λέγατε για ένα παγωτό;

Kayak boutiques

Κανείς δεν μπορεί να πει όχι και ευτυχώς τα καταστήματα Kayak βρίσκονται παντού, όπου κι αν αποφασίσει η παρέα να κάνει τη βόλτα της, στο κέντρο, στα βόρεια ή στα νότια προάστια. Κι αν είστε από αυτούς που αγαπάνε το καλό παγωτό και δεν έχετε γνωρίσει ακόμη τα Kayak, να θυμάστε ότι πρόκειται για ένα ελληνικό brand παγωτού που έχει κερδίσει όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και πάρα πολλά βραβεία. Κι αυτό γιατί όλα τα παγωτά Κayak παράγονται στην Ελλάδα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες όπως φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα και αληθινούς ξηρούς καρπούς, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών!

Kayak boutiques

Ορίστε και κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τις γεύσεις που θα βρείτε στα Kayak, οι οποίες είναι περισσότερες από 30 και καμία δε μοιάζει με την άλλη: Η περίφημη βανίλια Μαδαγασκάρης, η σοκολάτα Βελγίου με choco chips, η βραβευμένη με 3 αστέρια Grand Cru chocolate, η μαστίχα ροζ πιπέρι, το lemongrass, η μέντα με choco chips, το σορμπέ cassis, το σορμπέ από σοκολάτα Valrhona, το σορμπέ mango ginger jasmine και ο κατάλογος έχει κι άλλες πολλές, πεντανόστιμες και ιδιαίτερες! 

Βόλτα με ένα παγωτό στο χέρι, λοιπόν, στα Kayak boutiques στην Αθήνα σε Γλυφάδα, Πλάκα, The Mall Athens, ΑΙΑ, Σπάτα (Smart Park) και Golden Hall, που είναι και νέο κατάστημα, και για πιο καλοκαιρινές εμπειρίες σε Τζια, Κεφαλονιά, Μύκονο, Πύλο (Costa Navarino), Σαντορίνη, Πάρο και Κρήτη. 

Kayak boutiques

Extra tip: Η φετινή χρονιά στα Kayak αποκτά τη δική της ξεχωριστή και ελληνική γεύση παγωτού, εμπνευσμένη από τη φυσικότητα της διατροφής των Ελλήνων από την περίοδο της επανάστασης: Ταχίνι & Μέλι. Αναζητήστε την επετειακή γεύση σε συσκευασία των 500ml σε επιλεγμένες αλυσίδες super market καθώς και στο e-shop www.kayak.gr/shop ή από κοντά σε κάποιο από τα καταστήματα Kayak.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY