Θεματα

Take away για tastewise στάση στην Εφημερίδα ATH

Τα «νέα» λένε πως σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμες και «μαμ» επιλογές από τα πιάτα που σέρβιραν πριν το lockdown

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Take away cocktail από το cafe bar Εφημερίδα ATH
© Θανάσης Καρατζάς

Οι take away προσφορές του cafe bar restaurant Εφημερίδα ATH, στην οδό Σίνα και Βησαρρίωνος, στο κέντρο της Αθήνας.

Με τη μέρα να μεγαλώνει και την πόλη να βρίσκεται στην καρδιά μιας παράξενης άνοιξης, το café bar restaurant που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, η Εφημερίδα ATH, είναι ένα tastewise σημείο για να παραλάβεις με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας τις drink επιλογές της.

Take away cocktail από το cafe bar Εφημερίδα ATH
© Θανάσης Καρατζάς

Περνώντας μια βόλτα από τη γωνία Σίνα και Βησσαρίωνος η εικόνα δεν θυμίζει σίγουρα τίποτα από τις μέρες και νύχτες πριν την πανδημία: χωρίς τους θαμώνες της, χωρίς τα all night long events που την έκαναν δημοφιλή, περιμένει, όπως όλες και όλοι μας την επόμενη μέρα μετά από αυτή την πρωτόγνωρη περιπέτεια που ζούμε, λειτουργώντας ξανά και προσφέροντας take away μερικές από τις drink προτάσεις που θα βρεις στα αγαπημένα «καρέ» του καταλόγου της.

Από τις 07.00 το πρωί έως τις 21.00, με αποστάσεις, υπομονή αλλά και επιμονή στο να βρίσκεται στο ποτήρι σου ο ίδιος καλοφτιαγμένος καφές – χυμός – smoothie – cocktail - εσύ αποφασίζεις, η Εφημερίδα ATH «κυκλοφορεί» ξανά. Όχι με τις zen εικόνες που μοιράζονταν οι «αναγνώστες» της στο Instagram αλλά με τα take away cups που φέρουν το διακριτικό λογότυπό της και γίνονται εκτός από αφορμή για μια νόστιμη στάση στις μετακινήσεις, ένας πολύχρωμος πρωταγωνιστής στα stories.

Take away cocktail από το cafe bar Εφημερίδα ATH
© Θανάσης Καρατζάς

Παραδείγματα όσα και οι «κωδικοί» του cocktail μενού της - το οποίο στο χέρι το παίρνεις με 5 ευρώ: από το White Wine Experience στο Jamaican Vibes κι από το Aunt’s Elizabeth Lemon Pie στο Caribbean Love, ο χρόνος που περιμένεις στη σειρά σου ανταμείβεται με τη γεύση που βάζεις στη βόλτα σου.

Τα «νέα» λένε πως σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμες και «μαμ» επιλογές από τα πιάτα που σέρβιραν πριν το lockdown.

Take away cocktail από το cafe bar Εφημερίδα ATH
© Θανάσης Καρατζάς

Εφημερίδα ATH
Βησσαρίωνος 9 & Σίνα 6, Κέντρο, 2103648077
facebook.com/EfimeridaATH
instagram.com/efimerida

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ