Take away για tastewise στάση στην Εφημερίδα ATH
Τα «νέα» λένε πως σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμες και «μαμ» επιλογές από τα πιάτα που σέρβιραν πριν το lockdown
Οι take away προσφορές του cafe bar restaurant Εφημερίδα ATH, στην οδό Σίνα και Βησαρρίωνος, στο κέντρο της Αθήνας.
Με τη μέρα να μεγαλώνει και την πόλη να βρίσκεται στην καρδιά μιας παράξενης άνοιξης, το café bar restaurant που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, η Εφημερίδα ATH, είναι ένα tastewise σημείο για να παραλάβεις με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας τις drink επιλογές της.
Περνώντας μια βόλτα από τη γωνία Σίνα και Βησσαρίωνος η εικόνα δεν θυμίζει σίγουρα τίποτα από τις μέρες και νύχτες πριν την πανδημία: χωρίς τους θαμώνες της, χωρίς τα all night long events που την έκαναν δημοφιλή, περιμένει, όπως όλες και όλοι μας την επόμενη μέρα μετά από αυτή την πρωτόγνωρη περιπέτεια που ζούμε, λειτουργώντας ξανά και προσφέροντας take away μερικές από τις drink προτάσεις που θα βρεις στα αγαπημένα «καρέ» του καταλόγου της.
Από τις 07.00 το πρωί έως τις 21.00, με αποστάσεις, υπομονή αλλά και επιμονή στο να βρίσκεται στο ποτήρι σου ο ίδιος καλοφτιαγμένος καφές – χυμός – smoothie – cocktail - εσύ αποφασίζεις, η Εφημερίδα ATH «κυκλοφορεί» ξανά. Όχι με τις zen εικόνες που μοιράζονταν οι «αναγνώστες» της στο Instagram αλλά με τα take away cups που φέρουν το διακριτικό λογότυπό της και γίνονται εκτός από αφορμή για μια νόστιμη στάση στις μετακινήσεις, ένας πολύχρωμος πρωταγωνιστής στα stories.
Παραδείγματα όσα και οι «κωδικοί» του cocktail μενού της - το οποίο στο χέρι το παίρνεις με 5 ευρώ: από το White Wine Experience στο Jamaican Vibes κι από το Aunt’s Elizabeth Lemon Pie στο Caribbean Love, ο χρόνος που περιμένεις στη σειρά σου ανταμείβεται με τη γεύση που βάζεις στη βόλτα σου.
Τα «νέα» λένε πως σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμες και «μαμ» επιλογές από τα πιάτα που σέρβιραν πριν το lockdown.
Εφημερίδα ATH
Βησσαρίωνος 9 & Σίνα 6, Κέντρο, 2103648077
facebook.com/EfimeridaATH
instagram.com/efimerida
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.