Θεματα

Podcast #TsoulomageiremataONair: Mαγειρική και ψυχοθεραπεία

Το Podcast #TsoulomageiremataONair με τον Γιώργο Τσούλη: Μαγειρικές ιστορίες, συνταγές, tips, guilty cooking pleasures, healthy cooking hacks

chef_giorgos_tsoulis.jpg
Γιώργος Τσούλης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο αγαπημένος Chef Γιώργος Τσούλης ήρθε στον κόσμο των Athens Voice Podcast και τώρα δεν θα τον βλέπετε μόνο αλλά θα τον ακούτε κιόλας μέσα από το #TsoulomageiremataONair! Ένα podcast που θα σας προσφέρει ψυχοθεραπεία μέσα από τη μαγειρική. 

Κάθε Κυριακή απόγευμα, στις 19.00, θα καταπολεμάμε την «κυριακίλα» μαζί με τον Γιώργο Τσούλη, μέσα από μαγειρικές ιστορίες, συνταγές, tips, guilty cooking pleasures, healthy cooking hacks και πολλά άλλα θέματα που θα αναλύονται και θα αποδομούνται γύρω από την κουζίνα μας. Γιατί ομολογουμένως στην κουζίνα γίνονται οι καλύτερες συζητήσεις και το ξέρετε!

Και το καλύτερο είναι ότι μαζί με τον Chef θα αποφασίζουμε από κοινού τι θα συζητιέται σε κάθε podcast αφού ο ίδιος θα σας ζητά να του στέλνετε τις μαγειρικές σας ανησυχίες στο Instagram του @giorgos_tsoulis!

Μείνετε συντονισμένοι για το πιο ψυχοθεραπευτικό μαγειρικό ταξίδι, τα #TsoulomageiremataONair, θα εκπέμπει στα αυτιά σας, κάθε Κυριακή στις 19:00 και θα είναι, εννοείται, στη διάθεσή σας για να το ακούσετε οποιαδήποτε άλλη μέρα και ώρα εσείς θέλετε, μέσα από τις πλατφόρμες της Athens Voice! 

Ο σεφ Γιώργος Τσούλης

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ