Θεματα

Tortilla Wrap: το λαχταριστό food trend του Tik Tok

Τόσα χρόνια διπλώναμε την tortilla τελείως λάθος

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
horis_titlo.jpg

To Tortilla Wrap είναι από τα food trend του Tik Tok που αξίζει να δοκιμάσεις

Αν κάτι μας έμαθε η καραντίνα είναι πως οι άνθρωποι όταν βαριούνται, μπορούν να γίνουν εξαιρετικά εφευρετικοί, ειδικά όσον αφορά το φαγητό τους. Στην προηγούμενη καραντίνα μάθαμε από τον σωστό τρόπο να ανοίγουμε ένα κουτί δημητριακών μέχρι πώς να φτιάχνουμε ανθισμένες focaccias. Στο δεύτερο lockdown το Tik Tok συνεχίζει ακάθεκτο και μας δείχνει κάποια food trend που μας κάνουν να αναφωνούμε «Μα καλά, εγώ γιατί δεν το είχα σκεφτεί αυτό τόσο καιρό;»

Το πρώτο είναι το εξαιρετικά δημοφιλές #fetapastachallenge (έχουμε γράψει αναλυτικά για αυτό εδώ) που μάλιστα έχει πρωταγωνιστή τη δική μας ελληνική φέτα! Το δεύτερο ακούει στο όνομα #tortillawraptrend και ανοίγει ένα ωραίο, νέο κόσμο αφιερωμένο στους τρόπους με τους οποίους μπορείς να απολαύσεις μια tortilla. Τι ακριβώς είναι όμως το #tortillawrap;

TikTok Viral Tortilla Hack - 4 Tasty Ways

Πολύ απλά, παίρνεις μια tortilla και τη χωρίζεις νοητά σε τεταρτημόρια. Την κόβεις σε μια πλευρά, ξεκινώντας από το κέντρο και φτάνοντας μέχρι τη μια της άκρη. Έπειτα, απλώνεις πάνω σε κάθε τεταρτημόριο τα υλικά της αρεσκείας σου και απλώς διπλώνεις την tortilla κυκλικά, ξεκινώντας από το σημείο που την έχεις κόψει. Στο τέλος, σοτάρεις για λίγο την tortilla σου στο τηγάνι και σε μερικά λεπτά έχεις ένα τέλειο σνακ (ή πρωινό ή βραδινό ή επιδόρπιο, το tortilla wrap τρώγεται με κάθε τρόπο)!

Το καλό είναι ότι καθώς η tortilla έχει ουδέτερη γεύση, μπορείς να προσθέσεις είτε γλυκά, είτε αλμυρά υλικά. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι οι συνδυασμοί είναι πραγματικά ατελείωτοι, έτσι που όσες φορές κι αν φτιάξεις μια tortilla κατά αυτό τον τρόπο, ποτέ δεν θα τη βαρεθείς και ποτέ των ποτών δεν θα ξεμείνεις από ιδέες.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY