- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτή την Τσικνοπέμπτη φτιάξε σπιτικά σουβλάκια με γύρο Nostimost
Αν μου ζητούσαν να διαλέξω μια κατηγορία κρέατος που δεν θα ήθελα με τίποτα να λείπει από την Τσικνοπέμπτη μου, θα απαντούσα χωρίς δεύτερη σκέψη: γύρος και πάλι γύρος! Δεν λέω, καλά τα καλαμάκια και οι πανσέτες, αλλά κακά τα ψέματα… τίποτα δεν μπορεί να συναγωνιστεί σε νοστιμιά τον αθάνατο, ξεροψημένο γύρο! Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι είναι σχεδόν ακατόρθωτο να φτιάξεις γύρο στο σπίτι. Παρόλα αυτά, αυτή την Τσικνοπέμπτη, σου υποσχόμαστε ότι θα φτιάξεις τα πιο νόστιμα, σπιτικά σουβλάκια με γύρο που θα βρεις… στο ψυγείο σου!
Ο γύρος Nostimost* είναι αυθεντικός ελληνικός γύρος, ξεροψημένος και λεπτά κομμένο, που διατηρείται στην κατάψυξη και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Παρασκευάζεται από εκλεκτές πρώτες ύλες, χωρίς χημικά πρόσθετα, αρωματικές ύλες ή συντηρητικά και μπαίνει σε συσκευασία διπλής προστασίας για μεγαλύτερη ασφάλεια από τυχόν αυξομειώσεις της θερμοκρασίας. Η συνταγή του είναι η πατροπαράδοτη, αυθεντική ελληνική συνταγή, ενώ θα βρεις μια πλούσια ποικιλία για όλα τα γούστα: γύρο χοιρινό, γύρο κοτόπουλο, Doner και γύρο βόειο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ζεστάνεις τον γύρο για λίγα λεπτά σε φούρνο μικροκυμάτων ή να τον σοτάρεις ελάχιστα σε ένα τηγάνι. Τόσο απλά!
Επειδή, όμως, η Τσικνοπέμπτη στηρίζεται στην ποικιλία, στη σειρά Nostimost θα ανακαλύψεις και ένα σωρό ακόμη λιχουδιές για να εμπλουτίσεις το τραπέζι σου: λαχταριστά κεφτεδάκια φούρνου με δυόσμο, αυθεντικό ανατολίτικο κεμπάπ χωρίς χοιρινό, ζουμερά φιλετάκια κοτόπουλου ελαφρά μαριναρισμένα σε μυρωδάτα μπαχαρικά, τραγανές κοτομπουκιές από ολόκληρο φιλέτο κοτόπουλου και μπιφτεκάκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά!
Αναζήτησε τα προϊόντα της σειρά Nostimost στο τμήμα κατάψυξης όλων των μεγάλων supermarkets και ζήσε φέτος την πιο ζουμερή Τσικνοπέμπτη της ζωής σου!
*Η σειρά Nostimost παράγεται από την Elvida Food, μια ελληνική εταιρεία με έδρα το Περιστέρι του Νομού Αττικής. Αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή αυθεντικού ελληνικού γύρου, σουβλακίου κι άλλων προϊόντων με βάση το κρέας (όπως κεμπάπ, burger, μπιφτέκια κ.α.). Υπήρξε η πρώτη εταιρεία που το 2002 καθιέρωσε τη βιομηχανική παραγωγή γύρου στην ελληνική αγορά και αυτή τη στιγμή τα προϊόντα της εξάγονται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 25 χώρες.
Elvida Foods, Στυλιανού Γονατά 40, Περιστέρι, +30 210 5785051, www.nostimost.gr, www.elvidafoods.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Εκλεκτά deli προϊόντα, βιολογικό κρέας, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά ακόμα
Οπωσδήποτε να πάρετε τη φημισμένη χειροποίητη κοτόπιτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.