Θεματα

Τα απίστευτα νόστιμα σνακ ολικής άλεσης

Ποιος είπε ότι το υγιεινό δεν μπορεί να είναι και απολαυστικά νόστιμο;

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα απίστευτα νόστιμα σνακ ολικής άλεσης

Τα Lay’s Ολικής είναι ένα νόστιμο σνακ 100% ολικής άλεσης με 4 δημητριακά

Να είμαι ειλικρινής; Θα είμαι. Όταν όλοι μου οι φίλοι, ο ένας μετά τον άλλον, αποφάσισαν πριν μερικά χρόνια να στραφούν προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να τρώνε υγιεινά και να αρχίζουν γυμναστική, εγώ παρέμενα σταθερά αδιάφορη. Δεν ήθελα να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου, πόσο μάλλον τις διατροφικές μου… ατασθαλίες. Λατρεύω το junk food, τα πληθωρικά φαγητά και τα κάθε είδους σνακ.

03.jpg

Παρόλα αυτά, το ευχάριστο με τους ανθρώπους είναι ότι μπορούν να επηρεάσουν ο ένας τον άλλον θετικά. Θέλω να πω ότι όταν κάνεις στενή παρέα με κάποιον που ακολουθεί υγιεινή διατροφή, λίγο-πολύ, έστω και από απλή περιέργεια θα δοκιμάσεις τις δικές του υγιεινές λιχουδιές. Και κάπως έτσι μπήκαν στη ζωή μου τα προϊόντα ολικής άλεσης. Ψωμί, δημητριακά, διάφορα σνακ που τελικά αποδείχθηκαν νοστιμότατα και επιπλέον πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

02.jpg

Πλέον είναι γνωστό ότι τα προϊόντα ολικής άλεσης είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Κι αν σε αυτό προσθέσουμε και την υπέροχη γεύση τους, τότε μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε γιατί τα προϊόντα ολικής άλεσης από ένα απλό trend εξελίχθηκαν σε αγαπημένη διατροφική συνήθεια.

05.jpg

Καλά μέχρι εδώ. Η πραγματική αποκάλυψη, όμως, τουλάχιστον για εμένα, στο μεγάλο κεφάλαιο «προϊόντα ολικής άλεσης» έγινε λίγες μέρες πριν στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ. Εδώ, που η συγκάτοικός μου επέμενε να συμπεριλάβουμε στα ψώνια τις εβδομάδας ένα διαφορετικό σνακ από αυτά που συνηθίζουμε. Κι έτσι γυρίσαμε σπίτι με τη νέα Ολική Απόλαυση των Lay’s Ολικής! Πρόκειται για ένα σνακ 100% ολικής άλεσης με 4 δημητριακά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, τα οποία και κυκλοφορούν σε δύο γεύσεις: θαλασσινό αλάτι και sour cream & Μαύρο Πιπέρι (η προσωπική μου αγαπημένη). Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει, ίσως να έχει έρθει η στιγμή να το κάνεις. Σε περιμένουν τραγανά κι άκρως απολαυστικά… ολικά δαγκώματα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ