6 φούρνοι με τέλειο ψωμί

Αρτοζαχαροπλαστεία Σταμάτης Αλετράς: Η αληθινή τέχνη του ψωμιού

Ο Σταμάτης Αλετράς είναι ένας αληθινά ευτυχισμένος άνθρωπος. Γιατί αγαπάει να φτιάχνει το ψωμί και να μας το προσφέρει

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στα Αρτοζαχαροπλαστεία Σταμάτης Αλετράς ετοιμάζουν καθημερινά αυτό το ευλογημένο τρόφιμο, που δεν λείπει από κανένα τραπέζι

Είναι απίστευτη αυτή η γλυκιά θαλπωρή, που μας κάνει να αισθανόμαστε η μυρωδιά ενός φρέσκου ψωμιού, που μόλις έχει βγει από το φούρνο. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Σταμάτης Αλετράς είναι ένας αληθινά ευτυχισμένος άνθρωπος. Γιατί αγαπάει να φτιάχνει το ψωμί και να μας το προσφέρει. Συνδυάζοντας την τέχνη της παραδοσιακής παρασκευής του ψωμιού, τη γνώση του ανθρώπου που ψάχνει καθημερινά το καινούργιο και το ταλέντο του αυτοδημιούργητου, ο Σταμάτης Αλετράς ετοιμάζει καθημερινά αυτό το ευλογημένο τρόφιμο, που δεν λείπει από κανένα τραπέζι.  

Έχοντας εκπαιδεύσει πολύ καλά τους συνεργάτες του, οι οποίοι κι εκείνοι μοιράζονται την αγάπη του για το καλό ψωμί, ο Σταμάτης Αλετράς επιλέγει καθημερινά με προσοχή τις καλύτερες πρώτες ύλες, ένα από τα μυστικά για τα απίστευτα νόστιμα ψωμιά, που ξεφουρνίζονται κάθε πρωί στα έξι εργαστήριά του. 

Ψωμιά αφράτα, ψωμιά πολυτελείας, το αγαπημένο κλασικό χωριάτικο, πολύσπορο ψωμί για τον αθλητή, ζυμωτό ολικής άλεσης, ψωμί με σιμιγδάλι, με προζύμι αργής ωρίμανσης,  καλαμποκιού, ζέας, λαδόψωμα, μπαγκέτες, μπριός, μην το ψάχνετε, οι φούρνοι του Σταμάτη είναι ο παράδεισος του ψωμιού.  

Μαζί με τα υπέροχα αυτά ψωμιά, στους φούρνους του Σταμάτη Αλετρά, θα βρείτε και εξαιρετικά γλυκά, όπως τάρτες, σιροπιαστά, του ταψιού, παγωτά, μέχρι τούρτες γάμων, καθώς εκτός από αρτοποιός είναι και ένας πολύ καλός ζαχαροπλάστης. Θα βρείτε επίσης και μια μεγάλη ποικιλία από πεντανόστιμα σφολιατοειδή και παραδοσιακές πίτες, καφέ και διάφορα σνακ, από ανθρώπους φιλόξενους και ευγενικούς, που είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο.


Άγιος Δημήτριος: Αγίου Δημητρίου 92, 2168092652 / Πλουτάρχου 52, 2109933103
Βάρη: Λ. Ευελπίδων 226 & Μακεδονίας 2, 2109654290
Ηλιούπολη: Λ. Πρωτόπαππα 1 & Πύργου, 2168008064
Γέρακας: Κλεισθένους 177-179, 2106086515
Ζωγράφου: Λεωφ. Γ. Παπανδρέου 48, 2107776338